11

Comic Con: Batman v Superman-trailer

Három és fél percnyi pózolás, nálunk magyar felirattal. És igen, Az acélember fináléjából indulnak ki.

11 komment

 1. Először is: Ben nagyon jó vàlasztàs lett, szinte a Dark Knight Returns batmanét hozza. Nagyon brutàlis lesz a film…

  SPOILER:
  Először nem is gondoltam volna, hog az a jelmez amit Ben néz, az Robiné

 2. Plusz egy kérdés: Lex klónozni fogja Supermant, ezért mondja hogy jönnek a vörös köpenyesek?

  • Ezt a kifejezést az Amerikai Függetlenségi háborúban használták a britekre. “Jönnek a vöröskabátosok, jönnek a vöröskabátosok…” Onnan maradhatott meg; az ellenségre szokták mondani. (Ha jól emlékszem.)

 3. A bemutatóba látni Zod tábornokot ahogy kinyílik a hullazsák , klónozzák talán és rá utal hogy jönnek a vörös köpenyesek ?

  • Szerintem Zodot inkább tanulmányozza Luthor, hogy ismereteit bevesse Superman ellen. Nem hiába térdel le előtte a kryptoni.

    • Elvileg Superman követői, katonái Majd kiderül. Meg ugye most még elég keveset lehet tudni és hát az sem biztos, hogy pont Bruce Wayne van a Batman gúnya alatt, amikor fényes nappal a katonákkal verekszik.
     Azt már tudjuk, hogy Supermannek vannak hívei, lehet, hogy éppen velük őriztet valamit. Batman meg alaposan berág az Acélemberre és biztos, hogy minden hozzá köthető dolgot meg akar semmisíteni. Én még azt sem zárom ki, hogy a katonákhoz köze van Luthornak.

 4. Nagyon várós, mindig is az volt számomra. Jók a Marvel filmek is (a többségük, legalábbis), de valahogy jobban izgalomba jövök egy-egy új DC filmtől! Szerencsére jövőre kettő is jön!
  Ja, és még mindig Batman a legcoolabb főhős!

  • Sajnos a Marvel filmek (némelyike) mintha le lenne öntve cukormázzal – ez szerintem a Bosszuállók 2-re is igaz – a DC-s filmeket viszont néha alig lehet bepaszírozni a PG-13-as kategóriába (lsd. A sötét lovag). Plus Zack Snyder-nél Superman is szimpatikusabb! Már nem az az egysíkú, unalmas figura, ami korábban kb. a figura halálát jelentette!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *