7

Adams lesz Janis Joplin

Janis Joplin amerikai rock-és soul énekesnőről szeretnének életrajzi filmet készíteni, az ötlet nem újkeletű, korábban is fontolgatták már, de eddig még nem sikerült megvalósítani. Volt egy olyan tervezet, ahol  Zooey Deschanel lehetett volna címszereplő és történet Joplin utolsó napját mesélte volna el, de végül nem valósult meg a projekt.

Az Alkonyat producere, Wyck Godfrey az FearNetnek mesélte el, hogy produkciós cégével szintén szeretne összehozni egy filmet az énekesnőről, a főszereplő pedig Amy Adams lenne és a rendezői teendőket az Isten városa (City of God) és a Vakság (Blindness) alkotója Fernando Meirelles látná el. Ennek teljesen más története lesz, mint a Deschanel-es verzió és szeretnék, ha ősszel indulhatna a forgatás.

Meirelles nemrégiben a 360 drámára szerződött le, de egyelőre ennek még nem indultak az előkészületei, Adams pedig tavasszal szült és szóba hozták egy-két filmtervvel, de egyik esetében sem történt még semmi mozgolódás, így elég valószínű, hogy valóban hozzá tudnak látni ősszel a produkcióhoz.

7 komment

 1. szép.
  kár, hogy joplin nem volt az.
  kicsit sem. szép emberként valószínűleg nulla maradt volna, ma is élne noname ügyvédfeleségként.

  de filmben csak a tökéletes emberek, ugye…

 2. nyálfilmekben nincsenek csak úgy nagyon öreg, kövér, ronda, vmilyen szempontból fogyatékos szereplők

  az amcsi középiskolások mind vékonyak, izmosak, csinosak, kisportoltak, max egy dagadt néger csávó lehet csak

  ezt én is utálom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *