2

Hírcsokor

Warner/DC:

A Warner DC EU-projektjére rájár a rúd: Joss Whedon a hírek szerint önszántából távozott a Batgirl-film éléről. Saját bevallása szerint a stúdió türelemmel volt iránta, de ő kudarcot vallott a történet megírásával. Mivel a film elkészülése prioritás, a Warner már el is kezdte keresni az új rendezőt, állítólag a női direktorok között körbenézve.

Megvolt az Aquaman első tesztvetítése, a kiszivárgó infók szerint jó visszhanggal. A film december 20-án érkezik meg hozzánk.

2019-re két film van betervezve a Warner képregényes divíziójánál: áprilisban a Shazam!, novemberben a Wonder Woman 2. jön. 2020-ban pedig állítólag a Flashpoint és a Batgirl érkezik.

Ami a Flashpointot illeti, pár infó kiszivárgott: várhatóan 100 milliós költségvetésből készül majd; a forgatás az év második felében kezdődik Londonban; a meglepően hosszú utómunkálati időszakot a CGI lehető legjobbra renderelésére használják; Jess Hall operatőrt (Páncélba zárt szellem) állítólag megkeresték; a sztori szerint a képregényhez illően lesz alternatív idővonal, sőt, további gonoszok is felbukkannak: Eobard Thawne, Caitlin Snow (Gyilkos Fagy?), dr. Arthur Light (Doktor Fény?), Fagy Kapitány és Hőhullám. (That Hashtag Show)

Star Wars:

Elkészült a IX. epizód forgatókönyve, jelentette be JJ. Abrams nemrég. Elmondta, „kész a szkript, ami nagy dolog számomra. Július végén kezdjük a forgatást. Nem mindig voltam olyan szerencsés, hogy megvolt a forgatókönyv előre. De most Chris Terrióval dolgoztam, aki egy zseni, úgyhogy most remekül éreztem magam.”

Mivel a Star Wars: Lázadók rajzfilmsorozat a negyedik évaddal véget ér, a Lucasfilmnél új projekttel készülnek, ami a Star Wars: Ellenállás címet fogja viselni, és az endori csata után megalakult, az Új Köztársaság támogatását élvező ellenállás-mozgalom kezdeteit, első akcióit dolgozza majd fel. (Yackface Forums)

James Bond:

A 2019-ben érkező 25. Bond-filmnek még mindig nincs rendezője (a pletykák Christopher Nolant, Denis Villeneuve-öt és Sam Mendest is körbejárták), az MGM kívánságlistájának élén az értesülések szerint Danny Boyle áll. Valószínűsíti az együttműködést, hogy az angol rendezővel szorosan együtt dolgozó John Hodge elkezdett dolgozni egy JB-forgatókönyvön. Miközben Neal Purvis és Robert Wade forgatókönyve már korábban landolt a stúdió asztalán. Érdekes… (Variety)

Egyéb apró:

Jackie Chan-rajongók, figyelem: Chris Tucker is megerősítette, hogy elkészítik a Csúcsformában negyedik részét. Valószínűleg a szexuális zaklatási botrányba keveredett Brett Ratner nélkül.

A Paddington 1-2.-t rendező Paul King lépett a távozó Sam Mendes helyére a Disney élőszereplős Pinokkió-filmjének élén.

Még be sem mutatták a 2. részt, a Universal már be is jelentette a Jurassic World 3. részének premierdátumát: 2021. június 11.

Tomb Raider új előzetes.

Megjött az első hivatalos kép Terry Gilliam nagynehezen elkészült Don Quijote-filmjéből:

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *