0

Stb…

0tf4

Isabelle Cornish,  Nicola Peltz,  Margaret Quallay és Gabriella Wilde közül dől el, hogy ki lesz Mark Wahlberg lánya a Transformers 4-ben. Barátja is lesz,  Luke Grimes, Landon Liboiron,  Brenton Thwaites, Jack Reynor vagy Hunter Parrish fogja játszani.

Tim Miller rendezheti a Seasons sci-fit, a projekt Joe Hademan novellájából készül. A történet szerint az emberek idegen világot látogatnak meg, de az expedíció balul sül el.

Amerikában a Hobbit előtt december 14-én leadnak 9 percet az új Star Trek filmből.

Sam Raimi lesz a producere a Susan Ees regényéből készülő Angelfall sci-finek. Az angyalok elhozták az apokalipszist, hat héttel a történtek után egy egy 17 éves lány szövetkezik az egyik kitaszított angyallal annak érdekében, hogy megtalálja elrabolt testvérét.

Jez Butterworth írhatja az Asteroid forgatókönyvét, az Atari játék a 70-es években volt népszerű igazán.

McG lesz a producere a School of Fear könyvadaptációnak, valószínűleg ő lesz a rendező is. Négy 12 évest elküldenek egy nyári suliba, aminek az a célja, hogy le tudják küzdeni félelmeiket.

Liam Neeson egy bérgyilkost alakít a The All Nighter akcióban, akinek ki kell csinálnia főnökét annak érdekében, hogy megvédje családját.

Paul Greengrass ismét megpróbálkozik összehozni a Memphis drámát.

David R. Ellis dirigálhatja a Sprawl horror-thrillert, a történet nem ismert.

Kyra Sedgwick, Kelsey Grammer és Terry Crews csatlakozott a Reach Me dráma stábjához.

The Guilt Trip tv spot:

 

A Thor forgatásáról

 

The Impossible featurette

 

This is 40 poszter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *