5

Hajnalhasadás magyar poszter

Ezzel le is zárul az egész Alkonyat hajcihő. A röhej, hogy a film 16 éven aluliak számára nem ajánlott. Hihetetlen,  pont a célközönség nem válthatna rá jegyet? Ráadásul a tévében is csak este 9 után és reggel 5 előtt reklámozhatják.

Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában, vámpírként tér magához. Végre beteljesedett amire mindig is vágyott: vámpírként élheti életét Edward oldalán. A boldogságukat azonban hamarosan megzavarja a Volturik tanácsa, akik azt állítják, a Cullenek vétettek a vámpírtörvények ellen. Úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke halhatatlan, természetfeletti képességeit születése után kapta, ezért a gyermeknek meg kell halnia.  A Volturik csak a kínálkozó alaklomra vártak, hogy örökre leszámolhassanak a Cullenekkel. Edward Jacobbal (Taylor Lautner) az oldalán szövetségeseket gyűjt, hogy együtt küzdjenek meg a Volturikkal a mindent eldöntő, utolsó nagy csatában, ahol már nem csak családja, hanem a vámpírok és a vérfarkasok sorsa a tét.

5 komment

  1. Hát ezekkel a meszelt arcokkal inkább emosak a szereplők, semmint vámpírok. Ez azért túllő minden célon. Egy tisztességes vámpírnak kijönne a bele tőlük az tuti.

  2. Egészen érdekel, végülis csak lezárása végre az egésznek 😀 Viszont ez az “ami örökké élni fog” szöveg röhej, ezt hogy gondoltál?! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *