4

Batman: A sötét lovag visszatér, 2. rész DVD borító

Frank Miller kultikus Batman-történetét egyelőre nem filmesítették meg, habár régebben fontolgatta a Warner. Ám két részes animációs filmként csak elkészítették, az elsőt itthon szeptemberben adták ki, a következőt majd valamikor 2013 dobják piacra. Az biztos, hogy Amerikában január 29-én adják ki.

A Denevérember leszámolt a mutánsok vezérével és ő áll a csapat élére. Kissé elszalad vele a ló, régi barátja, Superman is ellene fordul.

 

4 komment

  1. Szerintem kicsit túlsúlyosak ezek a szuperhősök a moziban.:) De hát amerikai, mit is várok tőle. Több mint mókás, hogy Superman Batman-nel bunyózik. Biztos kiegyenlített csata lesz belőle…
    Annak idején mikor bújtam a Batman képregényem, egy affér volt közöttük. Batman lehúzott egy hatalmas pofont Superman-nek, majd elkezdett vonyítani, hogy valószínűleg eltört a csuklója. Erre Superman hűvösen csak annyit válaszolt:
    – Ha nem húzom félre a fejem, bele is rokkanhattál volna!

    Like a boss!

  2. Kíváncsian várom, az első része is jó volt, viszont itt végre bevetik a nagyágyúkat, nem olvastam Frank Miller alkotását szóval kíváncsi vagyok mi lesz a vége, izgalmasnak néz ki 🙂 Robin karakterét azt viszont én se kedveltem túlságosan…

  3. A borító az első filmhez hasonlóan bortányos, de a belbecs nyilván lesz olyan minőségi cucc, mint az előző volt; nyilván, hiszen profi az alapanyag!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *