5

Faster előzetes – A Szikla ismét kemény

A Szikla néhány családbarát alkotás után ismét bekeményített, a Fasterben száguldozott és bunyózott egy sort, számára egy korrekt bemelegítés lehetett a Halálos iram ötödik részéhez. Mellette olyan csajok domboríthatnak, mint Carla Gugino, Moon Bloodgood, Maggie Grace és Jennifer Carpenter, bár úgy tűnik nem sok ideje marad a csajozásra, ugyanis nyomában ott lohol a kissé leszőrösödött ábrázatú Billy Bob Thornton, oh és Tom Berenger is hanyagolta egy időre a B filmeket a produkció kedvéért. George Tillman Jr., a Férfibecsület (Men of Honor) rendezője készítette az alkotást.

A Szikla egy volt fegyencet játszik és meg akarja bosszulni testvére halálát, aki 10 évvel ezelőtt egy átverés miatt hunyt el egy rablás során.

5 komment

  1. nekem tetszik a bemutatója.végre egy akció film tőle.ez jól áll neki hagyja a gyerek filmeket.remélem legalább dvdn eljut hozzánk.

  2. Csatlakozom! Imádom a palit,rohadt jó filmeket csinált a maga műfajában! Az ilyen Fogtündér baromságokat ne erőltessük!

  3. Szerintem ez egy ízig-vérig pörgős, jó kis bosszúfilm lesz, megspékelve néhány mázsa izommal és egy Chevrolet Chevelle-lel, whoááá… Jöhet.

    Csak ne járjunk úgy, mint a Max Payne és a Repo Men esetében, hogy az előzetes jobb volt, mint a film.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *