4

Űrdongó előzetes

Megérkezett az első mozgókép az idén december 20-án érkező Űrdongó-filmből (BumbleBee). A rendező Travis Knight (Kubo és a varázshúrok), a főszereplő Hailee Steinfeld (A félszemű, Végjáték, The Homesman, The Edge of Seventeen), s feltűnik még John Cena és John Ortiz. Annak fényében, hogy a Michael Bay (és Steven Spielberg) nevével fémjelzett Transformers-széria tavaly végleg kifulladt az ötödik résszel, egészen ígéretesnek tűnik. (Kritikáink: Transformers, Bukottak bosszúja, A Hold sötétje, A kihalás kora, Az utolsó lovag)

Ti milyen emlékeket őriztek a Transformers-mozikról?

4 komment

  1. Az elsö telleg jo volt vmi uj , lätvänyos sztory teljesen mäs mint a G1 rajzfilm , nekem akkor is az marad az igazi törtenet. De teccett es bärmikor ujra tudom nezni . A mäsodik nem volt akkora hype mint az elsö vmennyire folytatta az elsö szellemet de tul sok baromsäg került bele . Ikrek az a latino gyerek a föhös mellett a koleszbol a mai napig nem jöttem rä minek volt. Harmadiknäl mär lätszott hogy muszäly blöd törteneteket kitalälniuk mert elfogyott az ötlet , holdraszälläs stb . Negyedik ötödik mintha egy superbowl rekläm supercut lenne tele bujtatott reklämokkal meg probältäk a verfrissitest whalberggel de nekem nem jött be es nem is akarnäm ujranezni h vhol felbukkannak inkäbb elkapcsolok megyek mäsfele. Egyenlöre ez a trailer jo , kesöbb majd több anyaggal h beindul a mörcsöndäjzing gepezet több lätszik h jo iränyba mennek v mint a 3 tol h csak a pez…

  2. Eddig nekem az első rész amire azt mondtam,hogy jó mondjuk ott is má túl sok volt néha a poén, de még belefért.

    Utána a többit inkább hagyom is…
    Viszont ezen film rendezője bizakodásra ad okot. Még a végén lehet kapunk egy jó Transformers filmet.

  3. Nem tűnt rossznak az előzetes, de remélem választ is ad a film jó pár kérdésre (pl:TF1-ben tudják meg, hogy vannak Transformerek, míg ez a film a 80-as években játszódik).
    Előzetes alapján szívesebben nézem meg ezt, mint pl az utolsó TF filmet.

  4. Meglepően hangulatos a korábbi Michael Bay-ízléstelenségekhez képest. Nekem a Transformers amúgy sosem volt a szívem csücske, és ezen a filmek csak rontottak. Az elsőt még végignéztem (néhol a fejemet fogva), a többiből pár perc is elég volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *