4

Támadás London ellen előzetes

londonhasfallen2013-ban kétszer is elesett a Fehér Ház és nagy meglepetésre pont Roland Emmerich rendezése vallott kudarcot a kasszáknál. Viszont a Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen) korrekt eredményt ért el és a stúdió a folytatás mellett döntött. Ezúttal Londont amortizálják le a terroristák, de Gerard Butler visszavág.

A világ vezetői a brit miniszterelnök temetésére igyekszik. Ekkor lép akcióba egy nagyobb számú fegyveres csapat. A Butler által játszott ügynök összefog az MI6 egyik emberével, hogy leszámoljanak a terroristákkal.

Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Melissa Leo, Radha Mitchell, Robert Forster, Jackie Earle Haley, Charlotte Riley nevei olvashatóak a stáblistán. Katrin Benedikt, Creighton Rothenberger és Chistian Gudegast írták a forgatókönyvet, Benedikt és Rothenberger dolgoztak korábban az Expendables 3. részén. Babak Najafi, a Snabba Cash 2 rendezője dirigálhatott a forgatáson.

londonhasfallenposter

4 komment

  1. Ahogy elnézem a trailert az effektekre több pénzt költöttek. Nagyon hwlyes az volt az előző film gyengéje.

  2. Azért annyit illene tudni,hogy Támadás a Fehér Ház ellen volt a Butler-film címe,éppen ezért Támadás London ellen a folytatásé és éppen,hogy Az elnök végveszélyben volt az Emmerich-féle bukta címe…

    • A csodálatos magyar címeket nehéz néha megjegyezni 🙂 . Ezek speciál annyira nem gázak.

    • Figyelmetlen voltam. Egyébként az Emmerich féle film nekem nem tetszett, a Butleres viszont nagyon is jó lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *