4

Még egy előzetes a Vakációnak

vacationposter2Griswoldék újabb vakációra mennek, csak éppen ezúttal nem Clark (Chevy Chase) irányításával vágnak neki a hosszú útnak, hanem Rusty (Ed Helms) viszi kis családját hosszú útra. Az első rész klasszikussá vált. Vajon John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein képes-e a nagy elődhöz hasonló kacagtató vígjátékot összerakni? Majd kiderül.

Az 1983-as filmben a kor egyik nagy nevettetője, Chevy Chase szórhatta a poénokat, most Ed Helms a soros, hogy megnevettesse a nézőket. A família a Walley World felé veszi az irányt, de az útjuk nem mondható simának. Remélhetőleg nem csak nekik lesz emlékezetes, hanem számunkra is.

vacationposter4

vacationposter1

vacationposter2

vacationposter3

 

4 komment

  1. Sajnos semmi jó előjellel nem kecsegtet a trailer. Egyfelől a már 30 éve látott Chevy Chase-poénok újrajátszása (idióta, de a családját szerető apa), másfelől a prosztóvígjátékoknál szokásos undorító és/vagy fárasztó poénok (a pöcegödrös résznél nem hittem el, hogy 2015-ben ezt tényleg el lehet még sütni viccként). Meg Thor saját magából hülyét csináló szerepe, jézusom. Mintha a készítők is csak azt remélnék, hogy elviszik a filmet a hátán ez, meg hogy majd azok is beülnek, akiknek az eredeti Vakáció-filmek tetszettek. Sajnos nagyon kicsi az esélye, hogy élvezhető produkció lesz.

    • Igen, ezt kifelejtettem én is, hogy a poénok egy része pont arra épült, hogy Rusty okosabb, vagy legalábbis “tisztánlátóbb”, mint a faterja (sőt, ugye a Karácsonyi vakációban Johnny Galecki játszotta, aki most a Big Bang Theory-ban Leonardot alakítja :D).

      • Pontosan! Ő mindig csak szót fogadott az apjának, bármilyen hülyeségről is legyen szó. Egyébként simán el tudtam volna viselni egy olyan filmet Johnny Galecki-vel, hogy ugyanígy elviszi a családját vakációzni azzal a különbséggel, hogy Ő nem hülye, csak szerencsétlen és ennek köszönhetően egyre-másra szerencsétlen helyzetekbe kerül a család az út során, de egy ilyen forgatókönyv már túl sok gondolkodást igényelne. Amúgy nagyon bírtam az ürgét a Nevem Earl-ben. Na kb egy olyan karakter simán jól állna Rustynak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *