2

Vadon trivia

wild1

Cheryl Strayed 5 hónappal a megjelenés előtt, 2011 októberében küldte el könyvvázlatát a színésznőnek, mert úgy gondolta, ha megvalósulna a film, akkor Witherspoon lenne a legtökéletesebb a szerepre. A színésznő gyorsan beszerezte a jogokat, remek lehetőséget látott, hogy produkciós cégénél készülhessen el az alkotás.

Witherspoon a Holtodiglan után szerette volna elkészíteni a drámát, végül úgy döntött, hogy David Fincher filmjéből inkább producerként veszi ki a részét. Ekkor lendült be a igazán a Vadon szekere.

A Mielőtt meghaltam utómunkálatainál járt Jean-Marc Valle, amikor felkínálták neki a rendezést. Bruna Papandrea megnézte a dráma első vágott változatát, majd elégedettségében ajánlatot tett.

Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson és Emma Watson is esélyes volt a főszerepre.

Laura Dern alakítja a Reese Witherspoon édesanyját, a két színésznő között 9 év különbség van.

Witherspoon a Nagy szemek főszerepéről mondott le, hogy megcsinálhassa a filmet.

Cheryl Strayed lánya játssza a fiatal Cherylt.

A memoár szerzője beugrott egy cameora, ő az, aki sok szerencsét kíván az elején Witherspoonnak.

A rendező nem engedte meg, hogy a sátorépítés jelenet előtt a színésznő elolvassa a használati utasítást, így a felvétel alatt nem megjátszott zavarodottság látható a színésznő arcán.

A filmben a hátizsákot régi újságokkal tömték tele.

Witherspoonnak 20 kilós hátizsákkal kellett felfutnia a hegyre. Azonban odaszóltak, hogy nem tűnik eléggé nehéznek, még hozzácsaptak 10 kilót és így kellett kilenc vagy tíz alkalommal megtennie az utat. Ráadásul nem nem tartottak szünetet, nem álltak meg enni és nem tudtak mosakodni sem.

A természetben egymást segítette a csapat, egymást húzták fel a hegyekre és ha valaki elfáradt szó nélkül átvették csomagját. Witherspoon elárulta, hogy soha nem érezte közel ennyire magához a forgatócsoportot.

A filmben Cheryl túrája során találkozik a barátságos Greggel, egy nővel és egy fiatalember trióval. A könyvben azonban még összefut egy másik csapattal is.

Cheryl a filmben nem tudja, hogy ki ejtette teherbe, a memorjában a Joe-nak nevezett barátjától esik teherbe, ráadásul még be is kábszerezi. Majd jött az abortusz.

2 komment

  1. Klassz összeállítás! A kis korkülönbség szerintem nem zavaró, mert a sminkesek ügyes munkát végeztek Witherspoonon a visszatekintéseknél, és a két színésznő egy kicsit még hasonlít is egymásra.

  2. “Witherspoon a Nagy szemek főszerepéről mondott le, hogy megcsinálhassa a filmet.”

    A végeredmény(eke)t nézve nagyon jól járt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *