11

Az új Batman ruha

Zack Snyder tegnap a sötét lovag járgányáról osztott meg egy képet twitterén, ma pedig Batmanről is mutat valamit. Milyen?

 

11 komment

 1. Őszinte vagyok, én rosszabbra számítottam. Nekem tetszik, hogy valamilyen szinten követi a Nolan-féle stílust. Gondolom nem csak ez az egy ruhája lesz.

 2. Tetszik, eltalálták szerintem ezt a jelmezt. Végre szürke-fekete, nem pedig egyszínű az egész. A kis fülek meg külön jó, a nagy röhejes.

 3. engem jobban érdekel a batmobil
  remélem nem a nolan féle borzalom lesz
  de úgy látom szerencsére a burton féle elegáns autó lesz és nem a nolan féle bumszli bányamobil

 4. Szerintem ez közelebb áll a képregényhez, mint anno Tim Burtoné is. Úgyhogy.. Hát eddig a Batman rész nem rossz. Csak ezt a Superman vonalat nem tudom megemészteni. Mi közük egymáshoz? El ne mondjátok, elég ha akkor megtudom, amikor nézem moziban, költői kérdés volt. De ez a két univerzum számomra nehezen fér össze. Mondjuk volt már hogy kellemesen csalódtam, pedig valami rosszra számítottam. 🙂

  • Az az igazság, hogy ez pont hogy egy univerzum. Batman és Superman is a DC Comics világában élnek és tevékenykednek, a képregényekben lépten-nyomon összefutnak és összefognak, meg ugye ott van az Igazság Ligája is. Még képregénysorozat is volt Superman és Batman címmel.

 5. Nekem minden tetszik, kivétel a fülek. Szerintem, ezek túl kicsik így. Amúgy, tényleg egészen képregényhűnek tűnik.

 6. nekem nagyon bejön.

  Érdekes ezekkel a fülekkel, már több helyen olvastam, hogy kicsinek tartják többen, nem is értem, hogy lett ilyen központi kérdés.

  a mellkasán lévő logó nem érdekel senkit ennyire.

 7. Jó elképzelés, de ha a film gyenge lesz, senkit sem fog érdekelni, milyen a ruha meg az autó…

  • lehet, hogy a film végül supi vs batman lesz nem bat vs supi, de az tuti, hogy a promója a nolan batman-en fog alapulni elsősorban.
   Van az a pénz amiért nolan dícséri majd mindenhol és a(z anyagi) siker már garantált is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *