6

Hivatalos: Roberto Orci rendezi az újabb Star Trek filmet

startrekempire6Néhány hete járta be az internetet a hír, hogy Roberto Orci szeretne belehuppanni a Star Trek következő részének a rendezői székébe és törekvésében J.J. Abrams is támogatja. Abrams nagy munkában van, éppen a Star Wars 7-en dolgozik és a stúdió nem akar várni rá.

Orci mindenkit meggyőzhetett, ugyanis hivatalosan is ő dirigálhatja le Kirk kapitányék újabb űrkalandját. Habár több látványorientált film forgatókönyvéhez is köze volt, eddig egyetlen produkciót sem vezényelt még le. Egyelőre nem tudni, hogy ezúttal az Enterprise merre veszi az irányt, a szkriptet Orci J.D. Payne-nel és Patrick McKay-jel közösen írta.

6 komment

  1. Tudom hogy nem fog 2015-ben jönni, ez sajnálatos. Így aztán remélem 2016-ban jönni fog. Ugye ekkor jönni fog? Ugye nem kell 2017-ig várni rá?

  2. Elvileg ez a cél, hogy az évfordulóra kijöjjön a film.
    Remélem Abrams is besegít azért neki párszor és egy hasonlóan jó filmet csinál Orci, mint Abrams.

  3. Hát én szkeptikus vagyok: a pali eddig az égvilágon semmit sem rendezett, és az írásaira sem lehet olyan nagyon büszke.

  4. Eddig se akartam megnézni, egy okkal több, hogy ne tegyem. Szerencsére regény formátumban rengeteg minőségi Trek történet van, most olvasom sorozatban a tizediket.
    Mozgókép miatt majd akkor kezdek lelkesedni, ha bejelentenek végre egy új sorozatot. Az évforduló, pont jó is lenne erre. Már lassan tíz éve ért véget az utolsó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *