0

Heti néznivaló

Thriller, dráma, animációk.

1rog

Az öt legenda (Rise of the Guardians): A DreamWorks animációs filmjében a Mikulás, a Homokember, a Húsvéti Nyúl és az Álommanó és Dér Jankó  szövetkezik, hogy megállítsák a gonoszt.

Crulic – A túlvilágra vezető út (Crulic – drumul spre dincol): A lengyel-román animáció valós eseményeket dolgoz fel, egy 33 éves román bevándorlót megvádolnak, börtönbe kerül, majd éhségsztrájkba kezd.

A gyilkos médium (Red Lights): Sigourney Weaver és Cillian Murphy paranormális esetekről rántja le a leplet. Egy egykor híres médium (Robert De Niro) 30 év után tér vissza a színre, a duó megpróbálja bebizonyítani, hogy a férfi csaló.

Robert Mitchum halott! (Robert Mitchum est mort): 2010-ben készült el Olivier Babinet és Fred Kihn drámája, mi ezt csak most láthatjuk. Egy ügynök és egy színész egy északi-sarkköri fesztiválra igyekszik, ahol az ügynök egy forgatókönyvet szeretne eladni.

A tenger törvénye (Terraferma): 2011-es francia-olasz dráma, amely egy szicíliai családról szól. Pénzük alig, szegénységben tengődnek, majd egy napon illegális bevándorlók érkeznek szigetükre.

Monte Wildhorn csodálatos nyara  (The Magic of Belle Isle): Rob Reiner rendezésében készült dramedy. Morgan Freeman egy kerekesszékbe kényszerült írót alakít, aki arra vár, hogy ismét ihletet kapjon. Ennek érdekében vidékre költözik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *