0

Heti néznivaló

Ma is jött néhány újabb film a mozikba, lehet válogatni.

0hys

(Hisztéria-kezelés)

Alex Cross: A gyűjtő és A pók hálója előzményfilmjében Tyler Perry játssza Cross nyomozót, aki egy gyilkos nyomába ered. A rendezői teendőket Rob Cohen látta el. A folytatást betervezték, de egyelőre gyengén muzsikál a kasszáknál.

A maflás (Here Comes the Boom): Kevin James egy gimis tanárt kelt életre, aki pankrátornak áll, hogy plussz pénzt szerezzen, azt reméli, hogy ebből az összegből a suli zenekara nem húzhatja le a rolót.

Lopott szavak (Words): Bradley Cooper egy ihlethiányban szenvedő írót alakít, rálel egy eddig kiadatlan regényre és úgy állítja be, mintha ő vetette volna papírra.

Reality: Matteo Garrone, a Gomorra rendezőjének új filmje a valóságshow-k világát mutatja be. Luciano családja noszogatására jelentkezik a Big Brothers-be. A férfit végül annyira beszippantja a realityműsor, hogy minden áron be akar kerülni a show-ba.

Hisztéria (Hysteria): A 2011-es vígjáték története a viktoriánus Londonban játszódik. Egy fiatal doktor hisztériás nőkkel kezd foglalkozni, nem sokra rá pedig megalkotja a vibrátort.

 

Szenvedélyes versengés (Apflickorna): 2011-es svéd dráma, amely két sportolólányt mutat be, akik vetélytársai egymásnak, de ugyanakkor barátokká válnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *