0

A Harry Potter rendezője Tarzan filmet csinál

Miután David Yates befejezte a Harry Potter franchise-t már volt egy-két tervezet az asztalán. Talán a legvalószínűbb, hogy a többség azt szerette volna, ha a Cicero-ba vág bele, ahol Tom Hardy lehetett volna Al Capone. De ezen kívül még ott volt a The Imitation Game és a Voice Your Head is.

A sok gondolkodás eredménye az lett, hogy végül a Tarzan rendezői székébe ült bele. Na erre biztosan senki nem számított. De vajon ki fog ugrálni a fákon Csitával? Egyelőre még nem szerződött le senki a főszerepre, de az már napvilágot látott, hogy kik közül fognak választani.

Henry Cavill, Alexander Skarsgard és Charlie Hunnam már találkozott a rendezővel, hogy elbeszélgessenek a filmről, de rajtuk kívül még Tom Hardy is a szerepel a Warner listán.

Cavill hamarosan Supermanként repkedhet, bizonyára a Warner elégedett volt vele. Skarsgard a stúdió berkein belül készülő The Vanguard vikinges projektben lesz a központi karakter, Hunnam pedig a Pacific Rimben nyújtott kiváló teljesítményt. Hardy pedig az Eredetben és Batmanben nyújtott emlékezetes alakítást.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *