20

James Cameron kifigurázza saját filmjeit

Mostanában James Cameron újra a rivaldafényben álldogál, készült vele jó néhányan interjú, valahogy úgy egyikben sem sütött el nagy poénokat, de most eljött az idő, hogy ezt pótolja. Sigourney Weaver volt a Saturday Night Live házigazdája és két videóval is érkezett. Az egyikben James Cameron új filmtervezetét, a Laser Cats 5-öt mutatja be, amelyben Weaveren kívül Andy Samberg és Bill Hader is főszerepet játszik. Van néhány utalás a Terminátorra, az Aliensre, a Titanicra és az Avatarra is. Én végigmosolyogtam. A másodikban az Avatar szexjelenetét figurázzák ki.

20 komment

  1. Cameron filmjeiben legalább van némi ész is, míg Bay filmjei tökéletesen mellőznek minden gondolkodással kapcsolatos dolgot.

  2. Van szex az Avatarban? Gondolom valami csókjelenet+ a legtöbb, ami elvárható… Most már megnézném, de simán március lesz, mire kapok rá normális jegyet az Imaxban… :/

  3. Cameron jó a közönségműfajban, Bay szar. És aranyos, hogy nem veszi nagyon komolyan magát.

  4. @Viktus: mivel nekem nem volt 3d-s élményben részem, ezért én többre fogom értékelni a dvd-t, mert pl. olvasva a forgatókönyvet jó sok részt kivágtak belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *