4

Fin Fang Foom feltűnik a Vasemberben

Jon Favreau korábban megjegyezte, hogy egy nap majd szeretnék, ha Fin Fang Foom nevezetű sárkány is benne lenne a Vasemberbe mozifilmben. “Éppen egy képregényen dolgozom Adi Granovval (a Marvel egyik rajzolója), a történetben pedig Fin Fang Foom az ellenfél. Szeretném majd a filmben is látni, de nem vagyok benne biztos, hogy ennek most jött el az ideje. De majd eljön az idő, mikor be tudjuk mutatni a filmben.” – mondta Favreau

Granov nemrég elárulta hamarabb fogjuk látni a sárkányt, mint ahogy azt gondoltuk volna. Alább megnézhető, hogy miképp képzelte el ezt a lényt, a moziverzióhoz készítette el ezt a dizájnt és az Iron Man Viva Las Vegas képregényben is felhasználták. A filmben is látható lesz majd egy jelenetben, amolyan easter egg lesz a rajongók részére.

4 komment

  1. Tényleg van egy kis alien királynős beütése.
    Egyébként a képregény világában járatlanoknak (nekem) mesélnétek egy kicsit többet erről a Fin Fang Foomról? Kezdve például, hogy ki találta ki neki ezt a nevet, és hogy egy igazi sárkányról van-e szó, vagy egyáltalán mi ez.

  2. @Tipca: Én annyit tudok róla, hogy nem erről a bolygóról származik, képes repülni, nagy öngyógyító képessége van és mérgező gázt képes kilehelni, ezen kívül nagy ereje van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *