8

Padalecki is esélyes a Conan főszerepére

Korábban kiderült, hogy a Conan, a barbár feldolgozás főszerepére hárman esélyesek. Az egyik Kellan Lutz, akit az Alkonyatban ismerhet a közönség, a másik pedig Jason Momoa, ő a Stargate Atlantis sorozatban látható.

A harmadik kilétét eddig homály fedte, ám végre ez is kiderült, az illető nem más, mint Jared Padalecki, aki az Odaát (Supernatural) sorozatban és a Péntek 13-ban volt a középpontban. A forgatás márciusban kezdődik, szóval hamarosan kiderül ki kapja a szerepet, mindazonáltal Padalecki tavasszal megnősül és ez hátráltathatná a forgatást, valószínű, hogy így Lutz és Momoa közül fognak választani a producerek.

8 komment

  1. eleve nevetséges már az is hogy feldolgozák a conant de az hogy egy fogpiszka gyereket rakjanak az arnold helyére már abszurd.nincs bajom a srácal mert a péntek 13 tetszett(bár az is feldolgozás) meg az odaát is jó volt de akkor is nevetséges lenne conanként.

  2. egyetértek curbyvel. Samként bírom a fickót, a Péntek 13-ban is elment, de ő NEM Conan. Kinek juthatott egyáltalán eszébe ő?

  3. Imádom őt! De tényleg nem Conanként! Inkább valamilyen Marvel szuperhősként felelne meg! Neki legalább már nem kell hónapokat edzenie a szerepre,már elég jó teste van így is! Emlékszem hogy meglepődtem,mert Dean néz ki izmosabbnak,meg szélesebbnek,aztán amikor Sam kijön a fürdőből,mondom Anyád!!!! Íme ezen a képen is látszik!

  4. Talán ez valami Conan újragondolás lesz. Az új Conan nem izmos, ellenben gyorsan fut, az eszével csajozik, és jól lő!

  5. @balukaaaa teh master: miért, van olyan neki? 😀 na jó, ez szemétség volt tőlem, de komolyan, Ronont meg Baywatch életmentőt játszani láttam már, mást nem. Viszont ha úgy nézzük, Ronon is barbár volt (csak lézerpuskával), szóval neki még feküdne is a szerep 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *