9

Star Wars: Skywalker kora (kibeszélő)

Sikerült-e méltó módon lezárni a sagát?
Vagy maradt bennetek hiányérzet?
Itt nyugodtan lehet SPOILERezni!

9 komment

 1. Az első kábé egyharmadát jellemző gyorsaság, kapkodás az azért eléggé zavart, de azt leszámítva, korrekt volt, megvett kilóra, ezen-azon el is örömpityeredtem felnőtt férfi létemre a megérintettségtől. Szerintem kétféle Sztárwórsz-rajongó van, és mind a kettőnek igaza van valahol és mind a kettő hozzáállását meg lehet érteni valahol. Az egyiknek elvei vannak, ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, nem enged belőlük, mert azoktól Sztárwórsz a Sztárwórsz számukra, és azokból kérlelhetetlenül nem enged, mert az övék olyan, amilyen. Ő az elkötelezett, vagy mértékszabó és mértéktartó, valami ilyesmi. Őket jobban is kiakasztották különféle dolgok mind az előzménytrilógia, mind a sequel-trilógia láttán. A másik, szintén rajongó, csak máshogy, az önironikusan úgymond szolgalelkű, a mindenképpen feltétlenül elfogult elkötelezett, aki, ha ő se lehet elégedett mindennel, de meg bír békülni velük, hiszen az ő pici gyerekkori rajongó-szívét ezzel szemben csak jobban megsimogatja a többi, Sztárwórszosabb elem. Én asszem közéjük tartozom, mert ha most se mondanám makulátlannak, de attól még nagyon elvarázsolt, bevonzott, meg tudok békülni ezzel a lezárással is, korrekt, szépen lekerekített, és volt, amit már 2015-ben ügyesen megtippeltem, hogy ez lehet a háttérben. 😀

  • Botrány a köbön! Konkrétan kétszer álltak fel emberek nálunk a moziban: elsőnek mikor kiderült, hogy Rey Palpatine unokája?!?! WTF, másodjára pedig amikor Palpatine kiszívta az életerejüket és Raidenként villámokat kezdett szórni a flottára. Az egész telibebaszott Disney elmehet a jó kurva anyjába. Komolyan, hogy volt pofájuk ennyi hatalommal és pénzzel a hátuk mögött egy ilyen gyalázatot kiadniuk a kezük közül? A legszomorúbb, hogy ha távolról nézzük az egészet az egészből az izzadságszag és totál koncepciótlanság bűzlik!

   • Az hogy Palpatine unokája azért kellett mert a Last Jedi után mindenki csak azzal foglalkozott hogy de “Kik Rey szülei?” meg “Dehát kicsoda Snoke?”
    Szóval meg lett magyarázva mindkettő.
    Pedig Last Jedi pont arról szólt hogy mindegy ki honnan jött bárki lehet Erőhasználó. Azt sugallva hogy tökmindegy kik voltak Rey szülei. Csak hát mindenki panaszkodott. Mert ugye megy a panaszáradat hogy Disney találjon ki új dolgokat. De ugyanakkor ha valamelyik új szereplő nem rokona valakinek a klasszikus trilógiából akkor meg ki van akadva.

    Na, ez a film csak azzal foglalkozott hogy a Last Jedit utálókat kielégítse. (Csak már Lucas apó is mondta anno hogy nem jó úgy filmet csinálni hogy csak a fan service-re fókuszál az ember)

 2. Elvetemült star wars rajongó vagyok. BÁRMIT megnézek, megveszek.
  Ez a film egy kalap szar.
  Eskü még a Solo is jobb ennél pedig az is egy nagy kalap fos volt.
  Borzalmas az egész…
  Ennél még Rian Johnson mozija is jobb volt.

  • El akarom felejteni hogy valaha is láttam ezt a filmet. Nem vagyok film fikázós fajta. Tényleg. De ez vállalhatatlan volt.
   Mandalorian na az király!
   Ez pedig annak az iránynak a tökéletes ellentettje.
   Ez JJ Abrahams legrosszabb filmje amit valaha is csinált.

 3. sztem korrekt volt volt benne minden kötelezö elem vicces is volt sokszor , ebböl a strorybol nem lehetett volna sokkal többet kihozni . ideje vmi ujat kitalälni a mandalorian utjän elindulva ami sztem inkäbb reälisabb m felnöttesebb vonal . kiv mi lesz majd az uj ut de nem kell evente karäcsonykor uj sw film. legyen akär 2 3 4 ev h telleg elmeny legyen a sw mint reg. de ez az en velemenyem 😀

 4. Rilex, eltelik 10 vagy 20 év és majd jön egy original tuti remake – remélhetőleg nem nyalivudból.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *