0

InterCom hírlevél

Jack Black búcsúzik a Jumanji 3-mal

Jack Black megállíthatatlan, fékezhetetlen komikus, de a lelke mélyén valami egészen másra vágyik: nyugalomra, békességre, és sok szabadidőre a felesége meg a két kis gyereke társaságában. Elmúlt ötven: úgy érzi, elérte a nyugdíjkorhatárt, és a korai visszavonulását tervezgeti.
– Nem szeretem folyton itt hagyni Tanyát meg a fiúkat – nyilatkozta a komikus színész, akinek a következő nagy dobása a hamarosan a mozikba kerülő Jumanji – A következő szint (Jumanji: The Next Level, már a hazai mozikban). – Egy tévésorozat, amit itt L. A.-ben csinálok, és 9-től 5-ig van rám szükség, még oké, de ez a max. Egy ideje már minden filmre azt mondom: ez lesz az utolsó. De nem tudom eldönteni, melyik legyen az. Az új Jumanji forgatását nagyon élveztem. Még egy melót szívesen lenyomnék ezzel a csapattal. Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan meg a többiek… állati jól szórakoztunk, imádtuk az új ötleteket, nekem ez többet ért bármilyen szuperhősfilmnél. Szóval, talán még egy a Jumanji… a harmadik rész lesz az utolsó filmem. Azután jöhet a pihi!

Imádja a közönség a Seveledet

Nagy nézői lelkesedés övezi Orosz Dénes új filmjét, a Seveledet. Egy hét alatt már több mint 25.000-en látogattak el a mozikba, hogy elsők között nézhessék meg az az ünnepek magyar komédiáját. A legfrissebb kutatások szerint a nézők 100%-a szívesen ajánlaná ismerőseinek az év leghazudozósabb vígjátékát.
December 5-én került a mozikba az év leghazudozósabb vígjátéka, a Seveled. A romantikus mozi minden várakozást felülmúlt: már az első héten több mint huszonötezren vettek jegyet a Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével készült filmre.
A hétvégi nézők körében végzett kutatás alapján kiderül, hogy a megkérdezettek 100%-a nemcsak nagyon szerette, de ismerőseinek is egyértelműen ajánlaná a filmet. Kiemelkedően pozitív közönségreakcióról árulkodnak a Seveled Facebook oldalára érkezett kommentek is, amik szinte kivétel nélkül méltatják a film humoros fordulatait, érzelmességét és szereplőgárdáját. A főszereplők mellett számos neves színművészt is feltűnik a vásznon: Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Luca Bercovici, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pálmai Anna, Pogány Judit és Mátray László is szerepet kapott a romantikus vígjátékban.
A nézők visszajelzései alapján izgalomban, humorban, romantikában biztosan nincs hiány a Seveledben, amely tökéletes választás lehet karácsony közeledtével. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült komédia már elérhető a mozikban az InterCom forgalmazásában.

Divatos kisasszonyok

A múlt heti New York-i premierről a divatbloggerek legalább annyit írtak, mint a filmesek. Nem is csoda: a Kisasszonyok (Little Women, hazai bemutató: január 30.) négy főszereplője talán a ma négy legnevesebb fiatal színésznő, akik közül a főfőszerepet játszó Saoirse Ronan, akit a 25. születésnapja előtt három alkalommal jelöltek Oscarra, most ezért a filmért jó eséllyel begyűjti a negyedik jelölését is. Mellette Emma Watson, Florence Pugh és Elza Scanlen játszik a filmben. A négy 19. századi lánytestvér kalandjainak és szerelmeinek történetében ráadásul Laura Dern és Meryl Streep, valamint Timothée Chalamet is fontos feladatot kapott… és mind kiöltöztek a premierre. A gálavetítés nemcsak a sok sztár, hanem fantasztikus ruháik miatt is emlékezetes lesz.
Pedig akkor még nem tudták, hogy néhány nappal később a film két Golden Globe-jelölésben részesül: a Hollywoodba akkreditált külföldi újságírók elitklubja Saoirse Ronan mellett a zenét szerző Alexandre Desplat munkáját is a legjobbak közé emelte: a 12-i párizsi premieren a színésznők már nemcsak a csodálatos filmet, hanem a Golden Globe-jelöléseket is ünnepelhették.
– A filmben is gyönyörű ruhákat hordtunk – mondta Emma Watson az újságíróknak. – A forgatáson azt tanultam meg, hogy fűzőt hordani borzasztó. És azt, hogy mégis megéri…

Újra Démonok között

São Paolo a világ közepe – legalábbis néhány napig az volt. Az észak-amerikai Comic Con déli változata talán az eredeti San Diegó-i nagy rajongótalálkozót is túlnőtte már, és a nagy filmstúdiók ezt tudomásul is vették: a jövő év legnagyobb filmjeiről itt kerültek nyilvánosságra az első fontos információk. Az összegyűlt sok ezres és nagyon lelkes tömeg itt tudhatta meg azt is, hogy mi az alkotók szándéka az elmúlt évtized egyik legnagyobb hatású, számtalan leágazással és összefüggéssel rendelkező horrorsorozatával, a Démonok között-tel – amelyből az Annabelle-sorozat, Az apáca és A gyászoló asszony átka is született.
2020 őszén a nézők visszatérhetnek a főágba, a démonűző házaspár, Ed és Lorraine Warren megtörtént, valóságos eseteit feldolgozó filmekhez. Akkor kerül a mozikba az új rész, amelynek címe: Démonok között – Az ördög kényszerített (The Conjuring: The Devil Made Me Do It, hazai bemutató: 2020. szeptember).
A különös cím mögött az a 70-es évekbeli ügy áll, amely még a sok borzalmat látott Warren házaspárt is megrémítette. A páros talán legszenzációsabb esete egy fiatal fiú lelkéért folytatott, elképesztő helyekre vezető harc története – Az Egyesült Államok történetében egyébként ez volt az első eset, hogy egy gyilkos a bíróság előtt a benne bujkáló démonra hivatkozva kérte, hogy mentsék fel a gyilkosság vádja alól.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *