6

Hírcsokor

Frederico88 posztja

Box Office sarok:

Jurassic World második része hétvégén került bemutatásra Észak-Amerikában, és máris 150 millió dollárral nyitott, ami az Universal stúdió második legjobb hétvégi nyitása. Az első a Jurassic World első része, amely 208,8 millió dollárral nyitott, míg a Halálos iramban 7. 147,1 millió dollárral nyitott. A film jelenleg 712 milliónál jár, szóval most is meglesz az 1 milliárdos álomhatár. A második helyen a múlt heti 250 millás premier után 350,4-nél tartó Hihetetlen család 2. tanyázik, míg a harmadik helyre befurakodott az Ocean’s 8 100,4 milliós összbevétellel. (Ign)

Úgy néz ki, Tom Holland mindig „véletlenül” spoilerez el valamit a leendő Marvel-filmekről. Most a következő Pókember-film címét árulta el, amely a Spider-Man: Far From Home címre hallgat. A történetről eddig pletykaszinten jöttek elő információk, benne Tony Stark halálával, de hivatalosan ezeket nem erősítették meg. Michael Keaton visszatér mint Keselyű (Vulture), mellette pedig Mysterio lesz a másik főellenség, akit Jake Gyllenhaal játszhat el.

A The Sun U.K. szellőztette meg, hogy Ewan McGregor újra eljátszhatja az ikonikus jedimester, Obi-Wan Kenobi szerepét a következő Star Wars-filmben. Hogy milyen módon (szellemként, vagy egyéb más módon) arról jelenleg semmi információ nincs, illetve még hivatalosan sem erősítették meg. Tetszene nektek Kenobi mester megjelenése a következő Star Wars filmben?

Bruce Willisnek egy újabb B-kategóriásnak tűnő filmje érkezik a mozikba Reprisal címmel. A filmben játszik még Frank Grillo (Amerika Kapitány: A tél katonája). Röviden a történet: a filmben Frank Grillo által játszott karakter egy bankmenedzser, akit munkatársaival együtt rablótámadás ér. A rablás után összezuhan az élete, ezért összefog a szomszédjával, a volt rendőrt játszó Bruce Willisszel, hogy kiderítse a bankrabló kilétét. Előzetes hajtás után:

6 komment

  • Azért nem árt, ha valami normális sztorit írnak hozzá. 😉
   Azt pletykálják amúgy, hogy a Disney már kirúgná Kathleen Kennedyt, csak épp utódot nem találnak egyelőre.

 1. Hát engem a Zsivány egyes utáni részek teljesen eltántorítottak, de ha visszahozzák Kenobit és nem csak egy fél perces röhögés erejéig akkor már veszem is a jegyet.

 2. Lehet én vagyok hímsoviniszta, de érdekel valakit ez az új klasszikusok-nőkkel irányzat. Cate Blanchet miatt még meg is nézném, de a többi szereplő miatt felejtős.
  A pókember új része, már megint a szokásos New York suli- csaj-gonosztevők triumvirátusra épít?… Meh

  • Nem kvóta- (Ghostbusters, Ocean’s 8) meg csereszabatos-alapon (James Cameron) kéne felfogni a női egyenjogúságot Hollywood környékén, hanem jó sztorikat kellene írni árnyalt karakterekkel, és jó rendezőkkel leforgatni. Akkor senki sem érdekelne, hogy férfi vagy nő játssza a főszereplőt. Most láttam az Edge of Seventeent, és elképesztően jó volt, Hailee Steinfeld zseniális.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *