1

Brimstone előzetes – Pearce a báránybőrbe bújt farkas

brimstoneGuy Pearce, Mia Wasikowska és Robert Pattinson lehettek volna eredetileg a főszereplők a westernben, ám egyedül csak Pearce tartott ki. Wasikowska kimerültségre hivatkozva mondta vissza a felkérést, a színésznőt Dakota Fanning váltotta. Pattinsonnak más elfoglaltsága akadt, helyére Kit Harrington érkezett.

Martin Koolhoven, a Téli háború (Oorlogswinter) rendezője készítette a filmet. A direktor 7 éve már, hogy próbálja összehozni a produkciót. A forgatás kezdete előtt úgy tűnt, hogy mégsem lesz meg a szükséges költségvetés, emiatt kórházba került szívroham gyanújával, viszont kiderült, hogy „csak” pánikrohama volt.

A történet szerint egy pap (Pearce), akit úgy is lehetne jellemezni, hogy báránybőrbe bújt farkas, megvádolja Lizt (Fanning) egy szörnyű tett elkövetésével. Habár a fiatal nő ártatlan, mégis arra kényszerül, hogy lányával együtt a túlélésért küzdjön.

Egy komment

  1. Szerintem elég jónak néz ki, engem meggyőzött.
    Szeretem a western környezetbe helyezett drámákat. Ígéretes.

    ui.: Milyen durva, hogy 7 éve próbálta a rendezője összehozni, közben az egészsége is megsínylette a dolgot, pedig – sajnos ez a realitás – ez nem fog egy nagy elismerést, vagy anyagi sikert elérő művé válni. Ellentétben pl. David Yates egy év alatt összehozott egy Potter spin-offot és egy Tarzant is. Azért ilyenkor igazságtalan az élet, az biztos. (A filmek minőségétől persze tekintsünk el, mert ez lehet önmagában jobb, mint a másik két film együtt. Ki tudja?)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *