0

A holló reboot már nem a Relativity-nél készül

crowEléggé hosszú utat járt be A holló (The Crow) reboot és még nincs vége a vesszőfutásának. Több író, rendező és színész is megfordult az új változat környékén, majd a Relativity nehéz anyagi helyzetbe került és ezért tovább folytatódott a projekt kálváriája. Edward R. Pressman producer meg is említette, hogy jobb lenne, ha el tudná érni, hogy a stúdió lemondjon a filmről és máshol tudna próbálkozni.

Csak sikerült közös nevezőre jutni, mivel a Relativity úgy-ahogy kikerült a képből. Habár Ryan Kavanaugh vezérigazgató továbbra is producerként áll a remake mögött, de már máshol készülhet el a The Crow Reborn címre hallgató film. A Highland Film Group, a Davis Films és az Electric Shadow cégek dobták össze a szükséges költségvetést és közösen tartják rajta a szemüket a munkálatokon. Elviekben a történet sokkal közelebb fog állni James O’Barr képregényéhez, mint a klasszikus 94-es változat.

Ha minden jól menne, akkor a forgatás valamikor 2017-ben el is indulhatna. Egyelőre nem tisztázott, hogy Corin Hardy rendező és a főszerepre kinézett Jason Momoa még érdekelt-e a tervezetben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *