11

Batman v Superman (TV Spot)

batman-v-superman-dawn-of-justice-logo

Izginek tűnik.

 

11 komment

  1. Ez nem számít spoilernek? Egyébként megnézve úgy érzem, hogy Wayne az épülete lerombolása után Superman főhadiszállása irányába indul, de emberei legyűrik. Az Acélember simán kiteszi utána a szűrét, majd Wayne gyúrni kezd megint és spéci ruhát fejleszt.

    • Nem vagyok nagy képregényes, nem tudom miről kéne, hogy szóljon, de amit most láttunk, az nagyon fura.
      Tök gagyi gumimaszkja van Batmannek, szóval lehet, hogy nem is úgy került az alagsorba, mint az “igazi” Batman, hanem, mint csali. Bruce Wayne azt gondolta, beöltözik, meglátja, mit művel vele Superman, aztán eldönti, hogy hogyan tovább.
      De, hogy Superman miért van így berágva, arról gőzöm sincs.

        • Amúgy nagyon meglepett Henry Cavill. Alapjáraton olyan szimpi arcberendezése van, hogy nem tudtam, képes-e valaha is negatív (itt szó szerint: gonosz) érzelmeket mutatni. Nos, tud. 🙂

          • Pont az arckifejezése miatt osztom azt a vélekedést, hogy ez csak Batman rémálma, eleve ezek a supermant szolgáló katonák is ütköznek az elveivel szerintem, mármint superman elveivel.

          • @Buchek8
            Ez kb olyan szintű szívatás lenne, mint amikor Bobby meghalt a Dallasban. Ennyire nem verhetnek át egy tv spotban.

  2. Hat gyerekek nem tudom… abbol kiindulva,hogy Bekmennek be van festve a szeme a maszk alatt feketere,es mikor lerantja rola Szupi,akkor meg mar nincs,nekem egy kicsit gagyi. Meg miota van a kriptoninak hadserege,na ezt se ertettem,de ez is mindegy.Nagyon sok kepregenyem volt, es az össze igazsag ligaja rajzfilmet is lattam,es nekem ez az egesz b vs s nagyon de nagyon gagyinak tünik! Szerintem a rendezö,illetve a forgatokönyviro egy darab kepregenyt nem fogott meg a kezeben… Termeszetesen adaptaciorol beszelünk, a bosszuallokban sem minden ugy törtenik,ahogy az a le volt rajzolva,de könyörgöm! Ott azt kapja az ember amit elvar. Ez egy kisstilü probalkozas,es a poros nyomaba se fog meg a rajzfilmnek se erni.

  3. @ARMIDA Mivel ez elvileg egy teaser egy következő előzeteshez, mintsem inkább egy tv spot, szerintem simán megléphetik, emlékszem a Man of Steel-nél is csak a végén mondták, hogy amikor superman eltűnik az emberi csontvázak között az csak Zod elmejátéka…..VISZONT ha mégis, akkor valóban érdekes lesz, hogy minek neki katonák.

  4. Hát nem tudom… Ha megnézzük, hogy Superman-nek ténylegesen képességei vannak, Batman meg csak egy technika által kicsit többet érő valaki, mint egy átlag ember, akkor egyszerűen nem is értem, hogy hozhatták össze a két karaktert… Batman vs Superman? Superman egyet üt, Batman-t meg temethetik. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *