9

Star Wars: Az ébredő Erő karakterposzterek

Megérkezett néhány hivatalos karakterposzter a Star Wars-saga legújabb felvonásához. Úgy tűnik, elég szépen rendbe rakták az öregeket. Vagy photoshop? Update: jött egy IMAX-poszter is.

0swHan

0swLeia

0swRey

0swFinn

0swKylo

0swImax

9 komment

  • Nem Luke lesz az uj Yoda? Emiatt a 7. vegen jelenik meg, es nagyobb szerepet is csak a kesobbi reszekben kap majd…

 1. Szerencsére nem tolták túl a photoshopot.
  Mindegyik karakter a fegyverével látható, de Leiáéra nem jövök rá vagy ez lenne az Erő?

 2. Nekem Ford-os, meg a fiatal csajos tetszik design-ra. Meg persze az IMAX-os, ami néhány hete már a mobilom háttérképe.
  Leila szerintem azért nincs fegyverrel ábrázolva, mert ő nem fog harcolni gondolom. Igazából nem is baj, a régi trilógiában sem abban volt erős, hogy olyan nagy harcos lett volna. Inkább a szövegei maradtak meg nekem.
  Luke remélem nem lesz gonosz, hanem tényleg csak később kap nagyobb szerepet az új trilógiában. De majd kiderül. Egyébként tök jó marketing ötlet, hogy őt pont kihagyják, így mindenki azon rágódik, hogy mi ennek az oka. J.J. Abrams ebben mindig ügyes volt, hogyan maradjon a sztori titokban, meg idő előtt ne lőjjék el az összes puskaport. Ld. pl. a Super8-at, amiről előre szinte semmit sem lehetett tudni, vagy a Star Trek-ekben is ügyesen rejtegették a dolgokat egész sokáig.

  Szóval, eddig tetszik amit látok, mind a marketing, mind a film részéről.

 3. Kylo fénykardja szembetűnően más, hiányzik belőle a letisztultság érzete. Tényleg lehet abban valami, hogy ö maga készítette, ami miatt nem lett profi darab.
  Mindegyik kép ps javított. Az IMAX poszter meg önmagáért beszél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *