4

Schwarzenegger szerint Blacknél jó kezekben van a következő Predator

terminatorkarakterposzter21A Terminator: Genisys vetítése a Reddit Q & A eseményén Arnold Schwarzenegger volt a vendég, aki elmondta, hogy a franchise-ok többsége sietve készül, illetve beszélt arról is, hogy nem lesz semmi baj,  ha valóban Shane Black készíti a következő Predatort. Black írta a Halálos fegyvert (Lethal Weapon), Az utolsó cserkészt (The Last Boy Scout), illetve neki köszönhetjük a Durr, durr és csókot (Kiss Kiss Bang Bang).

“Néha a stúdiók egészen jó folytatást csinálnak, más alkalommal igen csúnyán elrontják. Túlságosan is kapzsik. Vagy egy igazán olcsó filmet akarnak, ami minél több pénzt képes préselni magából vagy mellélőnek a színészek és a rendező kiválasztásával. Előfordulhat, hogy siettetik a filmet, mindenképpen azt akarják, hogy következő tavaszra a mozikba kerüljön.”

Ezt követően elárulta, hogy úgy gondolja, igazán jó lesz az újabb Predator film, ha Black a fedélzeten van. “Habár készültek folytatások a Predatorhoz, de a közönség nem volt velük elégedett. Remélem, hogy ha tényleg Shane Black dolgozik a következő részen, akkor az remek lesz. Ő nagyon is tehetséges és nagyon kiváló rendező. Szóval ha ő megcsinálja, akkor nagyszerű film lesz akár részese leszek, akár nem.”

4 komment

 1. Imádkozom hogy Arnie-nak igaza legyen, és tényleg elkészüljön az új Predator film! És lehetőleg az egyik regényt filmesítsék meg!

 2. Első rész egyik kedvenc filmem.

  Illet volna megemlíteni hogy szerepelt a Predator-ban. Ő volt Hawkins (bitang nagy szemüvege volt, ő meséli a vicceket stb.).
  Spoiler akinek még nem látta:
  Ő az első áldozat a csapatból és csúnyán végzi, mint a többi hullajelölt. 🙂

 3. Az első rész szó szerint kurvajó, szerintem a másodikkal sincs gond, lehet, hogy újra is nézem megint.
  Az Antal Nimród-féle sem rossz, de nem annyira emlékezetes.
  No meg volt asszem VHS-n egy Ragadozó 3, aminek semmi köze nem volt a franchise-hoz, csak így próbálták eladni a DNS B kategóriás marhaságot.
  Shane Black szerintem ne csináljon nagyköltségvetésű filmet. A Vasember 3-at én úgy gondolom, hogy elcseszte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *