1

Bryan Singerre bíznák a Fantasztikus Négyes 2-t

fantasztikusnegyesss1Úgy hírlik, hogy a Fox szeretné, ha Bryan Singer dirigálná le a Fantasztikus Négyes (Fantastic Four) reboot folytatását. A stúdió eléggé bízik benne, hogy az új változat sikeres lesz, ki is tűzték 2017-re a második felvonás bemutatóját, bár hivatalosan még nem kapott zöld utat a projekt. Sok minden fog múlni a bevételen és a rajongók hozzáállásán.

A pletykák szerint Josh Trank nem végzett jó munkát a remake-kel és a pótforgatások alatt sem tartottak igényt a jelenlétére. De Simon Kinberg producer és Trank is cáfolt, augusztusban kiderül, hogy van-e alapja a rosszindulatú híreszteléseknek.

Singer jelenleg az X-Men: Apokalipszis (X-Men Apocalypse) forgatásán vesz részt és mivel a mutánsokkal eléggé jól dolgozott egyáltalán nem meglepő, hogy a Fox a csodálatos kvartett következő kalandját is vele készíttetné el. Korábban felröppent, hogy 2018–ban futna be az X-Men – F4 crossover, Singer lehet a legalkalmasabb személy arra, hogy Xavier prof csapatát összehozza Reed Richardsékkal

 

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *