2

Ősszel indul a Tűzgyűrű 2 forgatása

pacificrimA Tűzgyűrű (Pacific Rim) hatalmas bukás volt Amerikában és végső soron a költségvetéséhez mérten az összbevétele sem volt kiemelkedő. A stúdió egy ideig gondolkodott a folytatáson, majd megadta a zöld utat Guillermo del Toronak. A forgatókönyv elkészült és a forgatás ősszel kezdetét is veszi. A sztori részletei nem ismertek, de annyi biztos, hogy a történések néhány évvel az első rész után fognak játszódni.

„Nem közvetlen folytatásról van szó. A világ megszabadult a kaijuktól, bemutatjuk, hogy mi történt azután, mi lett a jaeger technológiával, miután a fenyegetés elmúlt.” – mondta del Toro, hozzátette, hogy néhány héttel ezelőtt kezdtek hozzá egy gigantikus csata megtervezéséhez, ami a film utolsó harmadában lesz látható. Egyelőre nem tudni, hogy kik fognak játszani a filmben, de vélhetően hamarosan bejelentik. Bemutató: 2017. augusztus 4.

A Tűzgyűrűben hatalmas lények bukkannak elő az óceán mélyéről, irgalmatlan nagy pusztítást visznek végbe. Az emberek megalkotják a jaegereket, az óriásrobotokat, amelyeket két pilóta irányít és fel tudják venni a harcot a szörnyekkel.

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *