0

Heti bemutatók

antmanbanner

Hangya (Ant-Man):  Hank Pym egy különleges öltözéket tervezett, amely lekicsinyíti használóját és egyben megsokszorozza erejét. A ruhát most Scott Lang viselhetné. A tudósnak és a tolvajnak meg kell bíznia egymásban, közösen kell megmenteniük a világot.

Önkívület (Self/Less): Ben Kingsley egy vagyonos, rákban szenvedő haldokló férfit alakít, aki aláveti magát egy eljárásnak. Ennek lényege, hogy tudatát átköltöztetik egy fiatalabb testbe.  Sikeresnek tűnik a “műtét”, csak éppen kiderül, hogy van némi gond, mivel egy meggyilkolt fickó testét kapta.

Hullámlovasok (Ride): Helen Hunt megírta a Ride forgatókönyvét, majd a rendezői teendőket is ellátta, egyúttal eljátssza a főszerepet. A The New Yorker egyik szerkesztőjét alakítja, akinek a fia inkább a szörfözést választja tanulás helyet. A nő felkeresi a srácot, majd őt is beszippantja a sport.

A Bélier család (La famille Bélier): Paula Bélier tinilány és egy fiú kedvéért szeretne énekfakultációra járni. Mint kiderül, van érzéke a zenéhez. Viszont családjában rajta kívül, mindenki süketnéma és otthon nagy szükség lenne rá.

Tokió felett az ég (Ten no Chasuk): Japán vígjáték.  Chasuke régen gengszter volt, jelenleg éppen a mennyben készít teát. Egy napon felfigyel egy földi lányra, akibe beleszeret és mivel megismeri végzetét, mindent elkövet, hogy megmentse őt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *