8

Matthew Vaughn szeretne Hit Girl és Kick Ass 3 filmet

hitgirlHabár a Kick-Ass képregényfilm nem termelt rosszul és a nézők többsége kedvelte a kosztümbe öltözött önjelölt igazságosztót,  a stúdiót mégis nehezen lehetett rávenni a folytatásra.  Az újabb rész még kevesebbet hozott és több negatív kritikát gyűjtött be, így hiába várunk a harmadik felvonásra és Chloe Moretz megemlítette korábban, hogy a Hit Girl spin off sem valósul meg.

Matthew Vaughn a Yahoo-nak adott interjút, ő még nem adta fel a reményt. „Éppen egy előzményfilm sztoriján dolgozunk, amelyben kiderülne, hogy Hit Girl és Big Daddy miképp vált Hit Girl-é és Big Daddy-vé. Van egy nagyon vicces ötletünk. És ha megcsinálhatjuk remélhetőleg azok is meg lennének elégedve, akik a második részt nem kedvelték. Ezt követően leforgathatnánk a Kick-Ass 3-at. Szerintem mindenképpen meg kell csinálnunk az előzményt, hogy visszaállítsuk azt a rajongást, ami az első részt övezte.” – Ezzel gyakorlatilag elismerte, hogy Jeff Wadlow rendezése hagyott némi kívánnivalót maga után.

Mark Millar a Slashfilmnek így nyilatkozott. „Hivatalosan nem történt eddig semmi. Matthew beszélt a Hit Girl film történetéről beszélgetéseink során, de a Kick Ass 3-ról szó sem esett. Egyelőre a Superiort próbáljuk megvalósítani és Matthew a Kingsman folytatását írja, a Hit Girl és Kick Ass egyáltalán nincs a radaron.”

8 komment

 1. Tehát semmi sem változott, nem lesz folytatás. Talán jobb is így. Egyrészt a 2.film tekinthető lezárt történetnek, másrész ugye Chloe Moretz nem hajlandó folytatni, nélküle nincs Hit-Girl, Hit-Girl nélkül pedig a folytatás értéke nulla. Így nem is kell folytatás.

 2. Semmi probléma nem volt a folytatással! Hozta az első rész színvonalát! Humoros volt, a történet szépen haladt, a karakterek léteztek! Sok film irigykedhetne ilyen folytatásra!

  • Szerintem amilyen jó volt az első, olyan rossz volt a második. Vaughnnak van stílusa, Wadlownak nincs.

   • Egyetértek koimbrával. Az első részt vagy 5x néztem meg, a másodikat a harmadáig bírtam, pedig többször nekifutottam… Nem kell több Kick Ass film köszönjük!

    • Emlékezetes jelenetekkel volt tele az első, sokat többször is visszanéztem. A folytatásban minden el lett rontva, nem tudok felidézni egyetlen pillanatot sem, amire azt mondtam volna, hogy ez jó. Az elsőben kiváló akciókat mutattak, a folytatásban nem hittem el, hogy ilyen elcseszett bunyókkal és lövöldözéssel akarják kiszúrni a szemünket. Ezért is gondolom azt, hogy ha Wadlow készítheti az X Force-t, akkor az is csapnivaló lesz.

 3. Megérne egy összehasonlító misét írni a kick assról és a folytatásról. És meg is fogom csinálni 🙂 Momentán bőven emlékezetes jelenet volt a kettőbe mikor a srácot fehér buzinak öltöztetik a gettóba. Vagy russian muther vs hit girl a végén epic volt. Esetleg a fosós sokkoló? Minden téren hozta az első rész színvonalát, és szépen foglalkozott a főbb karakterek jellemfejlődésével is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *