4

A Fogságban rendezőjére bíznák a Szárnyas fejvadász 2-t

bladerunnerManapság Ridley Scott neve hallatán sokan a szájukat húzzák. Prometheusa nagy vitákat váltott ki különböző fórumokon, ezért nem meglepő, hogy a Szárnyas fejvadász (Blade Runner) folytatásához eléggé szkeptikusan állnak hozzá a rajongók. Ám Scott úgy döntött, hogy a rendezői széket átpasszolja másnak és ha a tárgyalások jól alakulnak, akkor Denis Villeneuve ülhet bele. A Fogságban (Prisoners) és az Enemy után egészen jó választás. A forgatás még messze van, hosszas előkészületek következnek és ha minden a tervezettek szerint alakul, úgy 2016 nyarán bele is vágnának a munkálatokba.

Hampton Fancher az eredeti film társírója Michael Greennel közösen vetette papírra a forgatókönyvet. A sztorit Scott és Fancher ötlötte ki és biztos, hogy a cselekmény néhány évtizeddel a 82-es klasszikus története után fog játszódni. Harrison Fordot is visszahozzák.

4 komment

  1. Hm, meglepően értelmes döntés lenne. Villeneuve hozhatná magával Fogságban-beli operatőrét, Roger Deakinst, és máris megjönne a kedvem.

  2. Rezignáltan “várom” ezt a filmet. Mindenképp jó, hogy nem Scott rendezi.
    Ha már mindenáron akarják ezt a felesleges folytatást, össze tudnak hozni egy olyan filmet, ami bár az elsőhöz nem fog tudni felérni. de talán ha elfelejtem, hogy minek a folytatása, akkor még élvezhető is lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *