0

Heti bemutatók

focusFocus – A látszat csal (Focus): Will Smith játssza nagymenő szélhámost, Nicky-t, aki szárnyai alá vesz egy tehetséges újoncot és egyben össze is jön Jess-szel (Margot Robbie). A szakításuk után 3 év múlva találkoznak Buenos Airesben, össze kell fogniuk, hogy egy szép haszonnal kecsegtető terv sikerrel járjon.

Shaun, a bárány – A film (Shaun the Sheep Movie):  Az Ardman animációs cégnél  készült stop-motionnel a Shaun the Sheep  sorozat, amelyben a címszereplő bárányt először a Wallace és Gromit animációs rövidfilmben láthattuk.  A történet szerint Shaunnak és a nyájnak a nagyvárosban kell megmenteniük Gazádjukat és ezzel együtt a farmot.

Manieggs: Egy kemény tojás bosszúja: A magyar animációs filmben Johnny, a keménytojás két hetet húz le a sitten igazságtalanul. Miután kikerül bosszút akar állni és ebben egyik barátja segédkezik neki.

Csodák (Le meraviglie): Egy családot szigorú szabályok tartanak össze. Ám egy nyáron Gelsomnia meglepve tapasztalja, hogy változás állt be és ebben szerepet játszik a közösségbe érkező  német srác, aki egy rehabilitációs program résztvevője.

1989 – Határon: Magyar dokumentumfilm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *