26

7 éves a FilmDroid!

7 évesek lettünk! 2007. október 27-én startolt el az oldal. Nem ereszteném bő lére. Köszönöm a FilmDroid szerkesztőinek, mindenkinek, aki segítette az oldalt és az olvasóknak.

Külön köszönöm a törzskommentelőknek, hiába a napi több ezres látogatottság, a hozzászólási kedv durván alacsony. Jól esik, hogy a posztok alatt néha látok egy-egy véleményt és megjegyzést.

 

popcorn

26 komment

 1. Bodlog szülinapot! legjobb filmes blog, sokat járok ide, csak így tovább. Ha tudom, hogy ennyit jelent egy komment akkor többet kommentelek 🙂

 2. Boldog szülinapot!
  Csak hogy hozzá legyen szólva… 😉

  Viccet félretéve, tényleg Ti vagytok a legjobbak, itt sosem olvasok dühtől fröcsögő, elvakultan negatív, sőt, néha kifejezetten egyes film-franchise-okat pellengérre állító írásokat.
  Köszönöm! Csak így tovább!!! 🙂

 3. 2007 karácsonya óta olvasom a blogot (eleinte a kalózbloggal együtt), még emlékszem, amikor nem nagyon kellett visszapörgetni az első poszthoz :D. Sokaknak ajánlottalak titeket :), akik már-már film-bennfentesnek, filmszakértőnek tituláltak, hogy én innen tudom meg a filmes újdonságokat. Szóval köszönöm a sok-sok filmes hírt és irományt!!!

 4. Gratulalok!Informativ oldal es kulonosen jok a hatterinfos cikkeitek! Szerintem az orszag legjobb filmes oldala! (A Filmkatalogussal megosztva,ami azert kisse mas jellegu)

 5. Nagy gratula az oldalnak, hogy létezik, virul, és főleg Koimbrának, aki rendületlenül melózik érte.
  A kommentek pedig tényleg jöjjenek, mert mindannyian örülünk, ha van visszajelzés.

 6. Boldog születésnapot, és további jó munkát! A kommentelésről pedig annyit, hogy az imdb hiába a világ legnagyobb mozis oldala, a fórumait csak akkor olvasom, ha elfogy a kávé… Mindig ugyanaz a néhány ember osztja az észt, ráadásul egy része komoly mentális problémával küszködhet. Ha innen nézzük, hálás lehetsz…:)

 7. Kedves Filmdroid.

  Nem a kommentek száma a mérvadó,hanem mennyi a ráklikkelés azoldalra,szerintem.
  Bár én nem kommentelek de mindennap rákeresek 2szer az oldalra;)

 8. Gratula, és köszi a rengeteg infóért, kritikáért stb. és a azért a rengeteg melóért amibe ez kerül!

  Pont 7 éve kerültem a jelenlegi munkahelyemre és azóta olvasom a droidot!

  Köszi! És még sok évet!

 9. Hát, sajnos én sem vagyok törzskommentelő, viszont törzsolvasó annál inkább, és nagyon örülök, hogy vagytok!
  Gratulálok és boldog szülinapot, és még sokszor ennyit 🙂

 10. Helló, talán egyszer kommenteltem, nézzétek el ezt nekem! 🙂 DE a fb és az index után kb ez az oldal a következő, amit begépelek. Friss, tartalmas, minőségi! Boldog Szülinapot!!!

 11. Isten éltessen Filmdroid!!!

  Szerintem az ország legjobb filmes blogja ez, ha tehetem, írok is kommeneteket, de tényleg elég alacsony a véleménynyilvánítási ked sajnos…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *