0

Heti bemutatók

1dos

A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug): Bilbo, Gandalf és a törpök kalandja fölytatódik. A csapat Bakacsinerdő felé indul, majd Tóváros felé veszik az irányt. Végül eljutnak Smaughoz is.

Dom Hemingway: Jude Law játssza a címszereplőt, Hemingway 12 évet húzott le a sitten, miután kiszabadul szeretné begyűjtenie járandóságát.

Redemption Street (Ustanicka ulica): A szerb film évekkel a balkáni háború után játszódik, még mindig a háborús bűnösöket próbálják megtalálni. Egy helyettes államügyész azt a feladatot kapja, hogy nézzen utána egy militáns csoportnak.

Joséphine: Francia vígjáték. Joséphine 30 éves, aki nincs kibékülve önmagával és keresi a nagy Ő-t. Amikor testvére bejelenti, hogy férjhez megy, ő is közzéteszi, hogy eljegyezték. Majd egyre mélyebbre süllyed a hazugságokban.

Jó reggelt, apa! (Buongiorno papa): Olasz film, Andrea Manfredini sikeres, odavannak érte a nők. De még 40 év felett is szingli. Ám egy napon egy 17 éves lány azt állítja, hogy ő az apja. A csaj beköltözik hozzá és még rocker nagyapját is magával hozza.

Enni, inni, meghalni (Äta sova dö): Egy keleti-európai bevándorló a gazdasági válság miatt elveszi munkáját Svédországban. Szeretne munkát találni, de csak a csomagoláshoz ért.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *