0

Heti bemutatók

1frozen

Jégvarázs (Frozen): Andersen klasszikusa alapján a Disney berkein belül született az animációs film. Anna megpróbálja megtalálni nővérét, mivel csak ő tudja megváltoztatni az átkot, ami örök télre kárhoztatta a királyságot.

Coming Out: Orosz Dénes vígjátékában Csányi Sándor meleg férfit alakít, aki hamarosan a nők felé kezd húzni, ebben Tompos Kátyának is fontos szerep jut.

Bízz a szerelemben (Stuck in Love): Greg Kinnear egy sikeres írót fog megformálni, ex-nejét Jennifer Connelly alakítja, kapcsolatuk nem éppen felhőtlen. Két gyermekük is van, a srác még gimis, a lányuk pedig főiskolára jár.

Csillaghercegnő (Reisen til julestjernen): Norvég fantasy, Sonja egy árva kislány, mostohájánál folyamatosan kihasználják, ezért úgy úgy dönt, hogy megszökik. Hamarosan a királyi palotában találja magát, ahol felajánlja segítségét a királynak.

Üstökös a Mumin-völgy fölött (Moomins and the Comet Chase): Angol-lengyel-finn animációs film, a nálunk is forgalmazott Mumin képregény alapján. Mumin ismerőseivel tutajt épít, amivel el akar jutni egy messzi csillagvizsgálóba, hogy tanácsot kérjen.

Exek és szeretők (Enough Said): Eva élvezi életét, de lánya hamarosan koliba költözik és egyedül marad. Összeismerkedik Alberttel, aki szintén magányos. Passzolnak egymáshoz és jó kijönnek egymással. James Gandolfini egyik utolsó alakítása.

Call Girl: Norvég-svéd thriller. Megtörtént esetet mutat be a film, 1976-ban a svédeknél egy nagy befolyással bíró nő call girl hálózatot tart fenn, ahol kiskorúak is dolgoznak. A hálózat lebuktatása nehéz. Eőzetes

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *