36

6 évesek lettünk!

killbill 2007-ben október 28-án startolt el a Filmdroid a blog.hu-n. Előtte is gondolkodtam, hogy el kéne indítani egy oldalt, erről én és Miecs több alkalommal beszéltünk, majd végül rászántuk magunkat. Eleinte csak napi egy-két rövidebb hír, kritikaféleség, kép került ki. Néhány hét elteltével indult be igazán a nagyüzem, amikor úgy éreztem, hogy ez nem lesz jó, magamból kiindulva úgy voltam vele, hogy szívesebben olvasnék olyan filmes honlapot, ahol több, bővebb információhoz juthatok

Telt-múlt az idő,  gyűltek a hírek, szaporodtak az előzetesek, több ezer posztot termeltünk. Tavaly október magasságában dobbantottunk a blog.hu-ról, sajnos több száz poszt maradt ott, az export file-be nem tudtak mindent berakni (és amikor kértem a maradékot nem adták).

Azért költöztünk el (amiben nagy segítségünkre volt Imi), mert úgy gondoltam, hogy csak úgy van értelme továbbvinni, folytatni, ha ebből pénzt is látnék, mivel rengeteg idő és energia megy el rá. Tanácsokat, javaslatokat kaptam, de előrébb eddig sajnos nem sikerült jutni. Aki tudna segíteni jelezze!

Mi van a többiekkel? Köszönik jól vannak, a meló és a család mindenkit leköt. Armida a Droid Facebook oldalára pakol ki rendszeresen érdekességeket, illetve Elanor, FayFaye és nikodémus is gyakran segít, örülök, hogy ők még velem vannak.

Twitter oldalunk itt érhető el, a Facebook erre lelhető fel, e-mail címünk: filmdroid.blog@gmail.com. És ne feledjétek, hogy várjuk a vendégkritikákat is Illetve lehet hozzájárulásokkal támogatni a Droidot. Ezer köszönet annak a pár embernek, aki utalt némi összeget.

Örülök, hogy ilyen sokan látogatják az oldalt (bárcsak a kommentelési vágy is ekkora lenne:)) és remélhetőleg még sok-sok éven keresztül követjük együtt a híreket, újdonságokat.

torta

36 komment

  1. Nagy gratula a kitartásotokért és a minőségért! Remélem én is, h még nagyon sokáig élvezhetjük a munkátokat!

  2. Gratula, csak így tovább, már évek óta a filmdroid az elsőszámű filmes hírforrásom 😀

  3. Én is gratulálok az évfordulóhoz!már akartam kérdezni,hogy hogy a támogatàsi rendszer mennyire vált be,attól függetlenül hogy rövid ideje van kint

  4. Isten éltesse a Droidot! Most már iskolás lett. 😀

    Én kb. a 2. év végétől 3. év elejétől követem a fejleményeket, de nagyon örülök, hogy még mindig van és létezik az oldal. További sok sikert.

  5. Régebben én is sok filmes oldalon megfordultam, de végül a filmdroidot kezdtem el rendszeresen, napi szinten nézegetni, pont azért, mert szinte minden alkalommal találok valami új információt.
    Az oldal széleit esetleg nem akarjátok kiadni reklám célokra? Talán elég népszerű az oldal ahhoz, hogy legyenek rendszeres reklám felület bérlők. Persze ez csak egy tipp a bevételek emelésére.
    És persze boldog születésnapot az oldalnak 🙂

  6. Boldog szülinapot, csak így tovább fiúk.
    Köszönet a kiváló és színvonalas cikkekért.

    Legalább mégegyszer ennyit….

  7. A legjobb oldal!!!!! 🙂

    Nagy tortát egyetek!!!! 🙂 Boldog születésnapot, FilmDroid!!!!

  8. Boldog Születésnapot! Már jó ideje a háttérbe vonultam, de azért nem telik el nap, hogy ne néznék fel a droidra.

  9. Csak gratulálni tudok!

    Talán a legjobb filmes blog a magyar palettán. A hírek mennyisége és frissessége néha már ijesztő 🙂 Csak így tovább!

  10. Az ünnep sűrűjében kívánok sok szépet-jót a Droidnak! 🙂
    Mindennap olvasom a blogot, kommentelési és kritikusi jelenlétem sajnos hektikusabb, mint szeretném, de azért igyekszem.

    Boldog szülinapot!

  11. Boldog Szülinapot!

    A legjobb filmes oldal vagytok. Minden tekintetben! Tartalmilag korrekt, a szubjektív vélemények pedig tényleg csak a hozzászólás rovatban láthatóak.
    Örülök, hogy ilyen kitartóak vagytok! Hagyjátok meg ezt a jó szokásotokat. 😉
    Egy-két reklámcsík nem hiszem, hogy zavarna akárkit is. És talán csurran-cseppen abból is valamennyi. Esetleg egy szponzor vadászat is megérné. Csak jó helyen kell kopogtatni.

  12. Szerintem nagyon okés ez az oldal.Legutóbb pld. egy Schwarzie/Sly filmnek a kritikájánál tapasztaltam újfent, hogy lehet vitatkozni a cikkíró blogerral, nem muszáj vele egyetérteni.És lehet kifinomultabb vitát is lefolytatni az érintett témában. Ez remek érzés. 😀 További sok sikert kívánok az oldal működtetéséhez, maradok hű olvasója a Filmdroidnak. 😀

  13. Boldog szülinapot! Köszi mindent, mert minden nap jövök és nézlek titeket.
    Kitartást, és még sok szülinapot kívánok!

  14. Gratulálok! Lassan 5 éve figyellek titeket, naprakész, informatív oldal, remek háttércikkekkel.Csak így Tovább!!!!

  15. Boldog születésnapot!!Gratulálok!

    Ritkán kommentelek, de rendszeresen látogatlak titeket, ti vagytok nálam az első számú mozis oldal! Tudom mire számítsak nálatok, és mindig hozzátok is azt a szintet és információt, amiért ellátogatok ide. Nagyon jó oldal vagytok és remélem lassan, már a pénz is el kezd csordogálni!!!

  16. Nagyon nagy gratula és köszönet Nektek.
    Minden nap felnézek ide, és remélem még tehetem is legalább 10x ennyi ideig (tehát még legalább 60 évig).
    😉

  17. Köszönjük az eddigi munkátokat! Hatalmasak vagytok! Napi rendszerességgel nézem az oldalt és követem a híreket. Remélem még 70 évesen is azzal kezdhetem a netes böngészést, hogy feljövök ide! 😀

  18. Gratulálok az évfordulóhoz!

    Nem figyelem régóta az oldalt, de a többi magyar filmes oldal közül messze ez a legminőségibb. (Ha “rajongói” és nem profi – úgy értem filmes újságíró magánkezdeményezése – akkor pedig különösen nagy gratuláció illet titeket!)

    Ezen az oldalon nem találtam még elütési és/vagy helyesírási hibát. (máshol poszt címében is…)
    Ezen az oldalon figyelnek a kommentekre a cikk írói. (itt van rá válasz, és nem csak törlik, ha esetleg nem tetszik..)
    Ezen az oldalon megjelennek olyan háttér információk, amik máshol nem.
    Ezen az oldalon a legszárazabb hír is érdekesen van tálalva (máshol csak cinkos kikacsintás van valami kapcsán, amiről ha nem tudsz, hülyének érzed magad…)
    Ezen az oldalon az írók/szerkesztők nem öntömjénezik magukat (máshol a személyük karaktere határozza meg a teljes működést…)
    Ezen az oldalon nem az ócsárlás számít kritikának.
    Ezen az oldalon a szubjektív és objektív véleményezés egyensúlyban van (míg máshol az “újságíró” karaktertörténete az oldal alapja…)

    Ergo: itt van egy ügy, amit biztosan nem egy droid képvisel, még ha az oldalnak ez is a neve.

    Gratulálok, rendszeresen olvasom, így tovább!

  19. Gratula, és egyben köszi az időt és energiát, amit belefektettek! Még sok-sok születésnapot kívánok!
    A mai napig az egyik legnormálisabb filmes blog..értem ezalatt mind a posztokat, mind a kommentelőket. Csak így tovább!

  20. Gratula srácok és minden jót Nektek!Köszi az áldozatos munkátokat amivel mindig feldobjátok az új filmhírekre éhes olvasók kedvét.Bízom benne, hogy még sokszor ünnepelhetünk veletek.Egy mindennap betérő olvasó,filmrajongó.

    • Bár már jó ideje nem vagyok a csapat tagja, de a reggeleim még mindig a kv után azzal telnek hogy végig olvasom a Droidot. Csak így tovább koimbra, jó egészséget és sok sok kritikát és hírt kívánok neked! 🙂

  21. Még sokszor ennyit Droidnak!

    Habár mostanság az iskola mellett nincs annyi időm blogokat olvasni azért pár naponta felnézek és informálódok, sajnos a kommentelés is elmaradozik, de azért majd igyekszem belehúzni (meg az sem segít, hogy mostanság inkább sorozatokat nézek filmek helyett).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *