0

Heti bemutatók

ff6

Halálos iramban 6 (Fast & Furious 6): Dom és Brian csapatának a segítségét kéri Hobbs ügynök, mivel egy utakon felettébb veszélyes katonai múlttal rendelkező bűnözőt kellene megállítani. Visszatér Michelle Rodriguez is, a főgonosz Luke Evans.

A zöld urai (Epic): A Chris Wedge rendezésében készült animációs film egy varázslatos, emberi szemektől elrejtett világban játszódik. A békésnek látszó helyen azonban a jó és rossz vívja csatáját. Mikor egy tinilány valahogy bekerül átkerül a helyre  egy különös karakterekből álló csapat élére kerül, feladata természetesen az, hogy megmentse a világot.

Tajtékos napok (L’écume des jours): Romain Duris játssza a vagyonos Colint, aki hozzámegy az Audrey Tautou által megformált Chloehoz. De a nászútjukon Chloe beteg lesz és az egyetlen gyógymód az, ha minden egyes nap friss virágokkal veszik körül.

Lotte és a holdkő titka (Lotte ja kuukivi saladus): 2011-es észt-lett animációs film. Barkácsfalván Klaus bőröndjében egy kő található, ami valamiféle különös szerkezetet rejt magában. Lotte és Klaus megpróbálja megtalálni a hozzá tartozó két követ. Útjuk során érdekes figurákkal találkoznak.

Szex az ex után (My Awkward Sexual Adventure): Vígjáték Kanadából. Jordannel szakát barátnője, mert szürkének találja szexuális életüket. A férfi megpróbálja visszaszerezni a nőt és egy erotikus táncosnőhöz fordul segítségért, aki megtanítja egy-két dologra. Előzetes

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *