6

Ismét napirenden az Időzsaru reboot

Jön az Időzsaru remake-reboot. Vagyis egy ideje már jön, csak mégsem lett belőle semmi. A Dark Horse képregénykiadó az Universallal  karöltve próbálta megvalósítani a filmet még 2010-ben, akkor a Timecop 2.0 címre hallgatott a projekt és az elképzelések szerint már 2012-ben a mozikban lett volna a sci-fi akció, a főszerepre pedig egy sztárt akartak megnyerni. A Dark Horse továbbra sem adja fel és a stúdióval eltökélte, hogy most már megvalósul a reboot. Marc Shmuger és Tom McNulty lesznek a producerek, rendező még nincs és főszereplő sem.

A képregényből 1994-ben született egy mozifilm, amiben Jean-Claude Van Damme utazgathatott időben és kaphatta el a rossz fiúkat. Majd jött egy rövid életű sorozat és egy DVD-s folytatás.

Az eredeti filmben az időutazás lehetségessé válik, felállítanak egy bizottságot, amely azokra a tevékenységeken próbálja rajta tartani a szemét, amelyek illegálisan utaznak vissza az időben és a múlt megváltoztatásán fáradoznak. Az újonnan felállított szervezet az ügynökeiket az időutazó bűnözök után küldik.

 

6 komment

  1. Az egyik legjobb Van Damme film. Ha jól emlékszem volt benne egy-két logikai baki de teljesen feledhető volt. Bár eléggé bebukták, hogy 2004-ben időt utazunk :D.

    • Nem feltétlen,attól hogy mi egyszerű polgárok nem tudunk arról hogy van ilyen technológia,időutazás attól még lehet.

    • És összevágnák a régi filmből vett jeleneteivel. Így tényleg megvalósulna a 20 évet megy vissza az időben kitétel 🙂

  2. Tényleg király lenne, ha folytatást csinálnának és Van Damme lenne a főszereplő. De abban az lenne a jó, ha tényleg találkozna fiatalkori önmagával. A CGI ára miatt gondolom ezt a lehetőséget elvetették. Mellesleg sajnálom, hogy remakeelik, mert a régi filmen sokat dobott Van Damme harcművészete. Gondolom nem olyan színészt fognak megtenni főszereplőnek, aki ugyanezeket a kunsztokat simán le tudja utánozni. Azért ezen igencsak el kéne gondolkodniuk.

  3. De jó kis film volt ez. 🙂 Gondolom csak az alapkoncepció lesz ugyanaz a remakenél, amúgy nem sok köze lesz az eredetihez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *