12

Farkas: az újabb előzetes

A Marvel univerzum közkedvelt mutánsa továbbra sem tudja elfelejteni Jean Greyt, gyakran álmodik vele. Logan szenved, képtelen magát túltenni a nőn. Majd Japánba invitálják, ahol nindzsákkal és az Ezüst szamurájjal viaskodhat, de ami a legfontosabb, hogy egy időre elveszik öngyógyító erejét. Az előzetes után két karakter posztert tekinthettek meg, Yukio (Rila Fukushima) és Vipera (Svetlana Khodchenkova) láthatóak rajta.

 

 

Plusz két karakter poszter

12 komment

 1. Hát, akkor ízlések és pofonok, mert nekem meg az egyik kedvenc sztori szálam volt a kettejük keringője a három X-Men filmen keresztül…. cseppet sem baj, hogy picit felbukkan, ha még csak az álmaiban is. 🙂

 2. Ez most előzmény csak a X3 folytatása? Vagy a előző Farkas folytatása? Mi van??? Teljesen össze vagyok már zavarodva.

  • Az eredetsztorit elcseszték, ezt a készítők is tudták, ígérgettek utána, hogy helyrehoznak mindent, a rajongók elégedettek lesznek az új Wolverine filmmel és Deadpool is kap egy külön filmet. Kiderült, hogy az új Wolvie az X3 után játszódik. A Deadpool filmtől meg van szarva a stúdió, R kategóriás véres képregényfilm, ahol a hős tudja, hogy csak egy mozifilm szereplője, ráadásul folyamatosan maszk van rajta, nem is nagyon lehet levenni róla, mert felettébb ronda az ábrázata. Hiába van öngyógyító képessége testét kelések borítják (vagy mifene)

   • nem is baj, hogy nem csinálnak a Rozsi és az első x film közé újabbat arra most ugyse emlékszik a főhős.

    Először jöjjön vissza az emlékezete, aztán lehet csinálni még köztes filmeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *