10

A Dinobotok benne lesznek a Transformers 4-ben

dinobotokA Joblo érdekes információkkal szolgált a Transformers 4-gyel kapcsolatosan, állításuk szerint megbízható személytől kapták a híreket.

Kiderült, hogy a Dinobotok is benne lesznek a következő részben, a rajongók által kedvelt Mogorvát sem hagyják ki. A dinoszaurusz kinézetű autobotokat Optimus “üzemeli be” a Lockdown nevű hajón, amely szintén alakváltó és működésképtelen robotokat szállít. Állítólag egy hong kong-i akció során Optimus Mogorván “lovagolva” száll harcba, míg Űrdongó Rohammal közösen csatázik. Korábban egyébként úgy hírlett, hogy a Dinobotok a harmadik részben is benne lesznek.

A negyedik részben debütál Vadászeb és feltűnik egy “szamuráj” Álca is, aki helyre akarja állítani becsületét és Autobot szeretne lenni.

vadaszeb

 

Jön Galvatron, aki/ami nem más, mint a Megatron újjászületett formája. A képregényben Unicron alakította át,

galvatron

 

10 komment

 1. Édes Mózes… :O :S
  A dinobotk megvalósításától már előre félek, de mindegy, ne várjak Transformers filmet, ebben az “alkotásban” de hogy Vadászeb egy Szamuráj Álca… basszus… ez a nem semmi kategória… még, hogy Bay figyelembe veszi a fanokat… egek…
  Galvatron… hát fene tudja… Megset elég szépen elintézték, hogy lesz abból újra egész…

   • Áh, hála az égnek, hogy félre olvastam, már kezdtem télleg aggódni… 😀

    Akkor az meg lehet a comicsokban mostanában debütált Drift lesz? Hm, ééérdekes…

 2. Nekem ez nagyon gyanús! Olyan mintha az IDW-ről szedték volna az ötletet: A szamuráj álca egyértelműen Patthelyzet akiből Drift lesz. Dinobotok meg nem lesznek a filmben, mert Bay utálja őket (bizonyára azért, mert nem viselnek sevi jelet, mint a többiek:)

 3. Ööö.. Muszáj lesz megint kötözködnöm, de valahogy megint Unicorn lett Unicronból .;)

  De nem is ezért akartam írni, hanem mert van egy sokkal nagyobb hír is:
  Stallone szerint Steven S benne lehet az Expendables 3-ban!!!:D (Jobb helyet nem tudtam találni hirtelen a kommentnek. :D)

 4. Ez jó hír, a dinobotok mindig hálás alapanyagok voltak a forgakönyvíróknak.

  Tudom divet úgy tenni mintha a képregény egy komoyalbb műfaj lenne merthogy betűk is vannak hozzá. de a Transfomers igazából rajzfilmként volt jelentős, a Galvatron átalukulás pl a “Mozifilmben” történt.

 5. Jó kis filmeket lehetne csinálni ezekből a Transformersekből. Tulajdonképpen jók is ha a látványon kívül nem érdekli az embert más. Az első rész még elment de a másik kettőnél – főleg a 3.-nál – már agyfaszt kaptam a robotok emberi (és sokszor viccesnek szánt) tulajdonságaitól. Úgy látom hogy a 12 éves korhatárt még lejjebb akarják tolni. Gondolom az 5.-ben már lesz robot teletabi is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *