7

A következő Star Trek szinopszisa

J.J. Abrams hobbija, hogy szereti nyúzni egyes produkciók kedvelőinek az idegeit. Szépen lassan, apránként csöpögteti az információt, nem kapkodja el és talán vigyorogva nézi a netes reakciókat. Ezúttal a Star Trek folytatása kapcsán tart vissza pár érdekességet. Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy kivel/mivel kell szembenézi az Enterprise-nak, állítólag Khan lesz a nagy ellenfél, de erre se vegyünk mérget. Napvilágot látott a film szinopszisa, amiből egyáltalán nem derül ki, hogy kit formálhat meg Benedict Cumberbatch.

Az Enterpirse legénységét hazarendezik, a Földre visszatérvén egy kegyetlen, megállíthatatlan erővel találják szembe magukat, amely a világot a káoszba taszította. A flotta hatalmas veszteségeket szenvedett, minden a porba hullott, amiért eddig harcoltak.

Kirk kapitány személyes okoktól fűtve egy háborús zónán keresztül üldözi azt a férfit, aki egymaga felelős a tömegpusztításért. Hőseink az élet és halál nagy sakktábláján próbálnak talpon maradni, ahol a szerelmek próbára tétetnek és a barátokba vetett hit kérdőjeleződik meg. Ráadásul Kirknek súlyos döntéseket kell hoznia azokért, akiket családjának nevezhet: a legénységéért.

 

7 komment

  1. Kb ez az egy nagy geek-univerzum amit nem ismerek túlságosan, csak a legutóbbi filmet láttam, de az időutazás ha jól hallottam igen kedvelt téma a Star Trekben, szóval a 2. részben már csak előhozhatnák. A sztori az tényleg egyszerűen hangzik, de sztem lesz itt izgalom J.J. Abrams-ot ismerve 🙂 Csak ne akarja megint leutánozni Spielberget, mint a Super 8nál…

    • “a 2. részben már csak előhozhatnák”

      Hát akkor a rebootolt elsőben mi volt? 😉
      JJ Abrams amúgy ügyesen fogalmazta újra a franchise-t (amikor láttam, azt éreztem, hogy a Star Wars prequelnek kellett volna kb. ilyennek lennie), szerintem nem tolja el azt a részt sem.

  2. Kíváncsi vagyok már nagyon. Amúgy nagyon nagy a titoktartás a film körül, egyik drámasulis tanárom, Noel Clarke is benne lesz valamilyen szerepben, de még ő sem volt hajlandó elárulni, hogy kit játszik, sőt még azt sem, hogy embert vagy földönkívülit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *