3

A Fűrész rendezője készítheti el a MacGyver filmet

Ki az az ember, aki két marék szemétből is képes volt összebarkácsolni valamiféle hasznos dolgot? MacGyver sok-sok epizódon keresztül mutatta meg, hogy mennyire találékony és kreatív, rengetegen követték nyomon kalandjait és küldetéseit. Még paródia is született bele, de talán jobb lett volna megmaradni a pár másodperces szösszeneteknél, mert a film egyáltalán nem működött.

A New Line régóta tervezgeti a MacGyver mozifilmet,a forgatókönyvet Jason Richman, a Veszélyes Bangkok (Bangkok Dangerous) írója szállította le. A szkriptet később Brian és Mark Gunn dolgoztak át, ők az Utazás a rejtélyes szigetre (Journey 2: The Mysterious Island) fantasyt vethették papírra.

Egy ideje nem jött semmi info a projekt környékéről, de mint kiderült még mindig van rá esély, hogy megvalósulhasson a film. A stúdió James Want, a Fűrész (Saw) alkotóját kérte fel rendezőnek, aki a forgatókönyvet is kipofozza. Egyelőre nem ismert a történet.

3 komment

  1. Bangkok Dangerous meg Journey 2??? Ilyen emberkék kapnak munkát Hollywood-ban? James Wan-nak nem kipofoznia kellett volna, hanem újat írni…
    A Fűrészt amúgy jól megírta, szerintem nem ilyenekre kéne pazarolnia a tehetségét…
    Ebből a MacGyver-ből ha egy részt láthattam. Jó sorozat volt annó?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *