8

4 kép a Vasember 3-ból

Habár az első teaser alapján eléggé úgy tűnt, hogy a harmadik Vasember film inkább komolyabb hangvételű lesz Kevin Feige megnyugtatta a franchise kedvelőit, hogy azért a humort sem spórolták ki. A rendezői székben Shane Black ül, aki olyan klasszikusokhoz írt forgatókönyvet, mint a Halálos fegyver (Lethal Weapon) és Az utolsó cserkész (The Last Boyscout) és nem utolsó sorban ő dirigálta a Durr, durr és csókot (Kiss, Kiss, Bang, Bang).

 

 

 

8 komment

 1. Már nagyon várom! remélem hamarosan kijön egy újabb trailerrel, amelyben bemutatják a többi ellenfelet

 2. Hááát, Shane Black nem sok jót igér az IMDB alapján. Még nem rndezett (kivéve az idézett filmet), és a Éethal Weapon sorozat (főleg a 2 és a 4) sem az amit kitennék az ablakba.

  Mint író, egyedül a halálos fegyver és az utolsó cserkész volt rendben történetileg. A Last action hero vicces, de inkább olckúl mint újító…

  Mlg jó hoyg Favraeu nem ment messzire. Ha leveszi az testőri ancugot gonodlom majd néha besegít.

  • A Halálos fegyvernél csak az első részt írta. Szerintem a többi rész is teljesen rendben volt. És a Ragadozóhoz is köze volt.

  • nem hiszem, hogy örülne neki, ha Favraeu beleszólna, ha nem akarta csinálni akkor ne szóljon bele más munkájába. legalábbis én nem örülnék neki ha beleszólnának.

  • Tudtommal az nem Iron Patriot hanem az átszabott hazafias színekbe bujt WarMachine(gépágyú). Valahol pedig mint ha láttam volna hogy az a hátán valamilyen lézerszerű ágyú, vagyis modernizált minigun. XD

 3. Valaki segítsen. Ugyebár a 2. részben kicsrrélte a generátorát háromszög alakúra, de az új képeken újra kör alaku, hogy van ez?
  a másik pedig az az hogy hol tartunk időben? a Bosszúállók előtt vagy után. Ha előtt akkor miért lesz új páncélja mikor a Bosszúállókban még a régi van???

  • Az arc reaktor:
   Az IronMan 2-ben a páncélon valóban háromszög volt a kör helyet viszont az arc formája maradt kör, kivéve a palládium magot ami kilett cserélve a 2. részben egy új elemre amit Tony apja fedezett fel de a technológia fejletlensége miatt nem tudod mesterségesen megalkotni így a fiára hagyta a feladatot hogy létrehozza az új elemet(nem ceruza). Ha jól megnézed a 2. képet látszik is hogy kör de van benne 1 háromszög.

   Időbeli elhelyezés:
   Mindenképpen a bosszúállók után játszódik, még a trailer-ben utalnak is New York-ra. A bosszúállókban pedig a páncél a film 80%-ban a 2.filmből való mark 6(háromszög), csak a végén használja a mark 7-et. Aminek már újra kör formájú a mellkasvért arc része.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *