9

Sherlock Holmes 2 előzetes

2010-ben Robert Downey Jr. játszotta el az éles elméjű és ökölvívásban jártas nyomozót, Sherlock Holmes-t. A folytatás lehetősége már a bemutatás előtt ott lógott a levegőben, nem is lepődött meg igazán azon senki, hogy bejelentették a második felvonást. Kilép az árnyékból Moriarty prof., akit Jared Harris kelt életre, a női főszerep Noomi Rapace ölében landolt, aki ezzel kezdi hollywoodi pályafutását. A folytatást nálunk január 5-én mutatják be.

9 komment

  1. jó kis viktoriánus gőzpunk kalandnak nézünk elébe a trailer alapján, a költségvetés már most kb. a duplája lehet az előzőnek… :-))

  2. @doggfather: Én úgy emlékszem Robert Downey-nak 3 filmre szól a szerződése. A stúdió meg a producer szándéka persze az hogy ha van egy jól tejelő franchise, a lehető legtovább kell húzni. Ezt láthatjuk a Karib tenger kalózainál, vagy a Transformers 4-5 körüli pletykáknál is. Lényegében 5-6 évre le van fixálva a két évenkénti siker és bevétel.

  3. Szerintem a Moriarty szálat folytatják majd a 3.részben is. Gondolom trilógián gondolkodnak eleinte,aztán majd ha lesz még ötlet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *