3

Stb…

0nwNaomi Watts leszerződött Daniel Craig mellé a Dream House thrillerbe.

– Pletykaszinten máris felmerült, hogy Clive Owen fogja játszani Kravent a Pókember rebootban. A színésztől gyorsan meg is kérdezték, hogy igaz-e a hír, ő azonban azt mondta, ez az első alkalom, hogy hall erről. A lányai azonban nagyon örülnének, ha ez bekövetkezne.

– Múltkor már rebesgették, hogy csak 2012-ben érkezik a Hobbit első része, ezt később cáfolták, de most ismét úgy hírlik, hogy mégis abban az évben kerül a mozikba az alkotás.

– Habár Roman Polanski még háziőrizetben van, máris a következő filmjét tervezi. A rendező elkészítené a God of Carnage színpadi darab moziverzióját

– Thomas Lennon azt mondta, szerinte a stúdió már ráállított valakit az Éjszaka a múzeumban 3 forgatókönyvére, úgy véli, ez teljesen elképzelhető.

– Még egy Hot Tub Time Machine előzetes, John Cusack, Craig Robinson, Rob Corddry és Clark Duke visszautazik a 80-as évekbe:

3 komment

  1. Roman Polanskinak az utolós filmje, nem a Twist Oliver volt, és hogy aztán befejezi a filmezést?

    mostanában sokat látom a külföldi filmes oldalakon, hogy Conan O’Brien-nel valami van. koimbra, te tudod-e, hogy mi a cirkusz körülötte?

  2. @jimbo1000: Polanskinak ebben az évben jön a The Ghost Writer thrillere. Egyébként szoktak mondogatni a filmesek olyan hülyeséget, hogy visszavonulnak, de ez általában nem bizonyulnak igaznak, lásd Anthony Hopkins.

    O’Brian-nek és stábjának 45 milliót perkáltak, hogy a szerződés lejárta előtt otthagyja a show-t. A showmannak nem tetszett, hogy Jay Leno műsora fog az ő adása elé kerülni.

  3. @koimbra: gondolom a visszavonulás után rájönnek arra, hogy az életük a filmezés, és amikor nem csinálják, akkor olyan, mintha meghaltak volna.

    Akkor ez volt probléma, mert nagyon ment odakint a hírzápor. Nagyon népszerűnek kellenek lennie ott az ilyen showműsorok, ha egy csatorna kettőt is betol egy napra.
    Hát gondolom igaz erre az a mondás, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *