12

Az Asylum Holmes-a

Megjött, itt van, megérkezett, de ki várt rá? Néhány hete fut a mozikban Guy Ritchie Sherlock Holmes filmje, ám az Asylum is érkezik a saját verziójával. Van itt dino, óriáspolip, páncélos gazember, persze mindez megtámogatva olyan effektekkel, amelyért elég pár ezer dollárt fizetni. Aki kedveli az Asylum termékeit annak ez is örömet fog okozni, aki szeret nevetni az olyan filmeken, amelyeknél az is csodaszámba megy, hogy valaki pénzt adott rá, azoknak is örömet fog okozni.

12 komment

  1. Nem igaz… Már a trailerben lelőtték a poént… 🙂 Az Asylum filmek trailer-jei óriásiak, annyit lehet rajtuk röhögni. Főleg, ahogy az öreg kiejti Sherlock Holmes nevét… 🙂 🙂

  2. “olyan effektekkel, amelyért elég pár ezer dollárt fizetni” – nem hiszem, hogy fizettek volna érte. Az oké, hogy elírtak rá valamekkora összeget, de a modellek valszeg a renderelőszotverek demófájljaiból, vagy az internet ingyenes világából származnak. A címfelirat is mekkora igénytelenség már?
    Amúgy meg elkéstek vele. A blockbusterrel egy időben, vagy kicsit korábban kellett volna kijönniük ezzel, nem akkor amikor amaz már dvd-minőségben “beszerezhető”.

  3. Egészen biztos vagyok benne, hogy az Asylum mindössze egy pénzmosásra alapított cég, pontosan olyasmi amit régebben az olasz maffia is alkalmazott. 😀 (viccet félretéve tényleg érthetővé válik ezáltal az, hogy miért is működik még mindig)

  4. Ezt a filmnek aligha nevezhető agyszüleményt már a Cinema Paradiso is tojással, paradicsommal jutalmazta volna.

    A trailer alapján azt mondom, hogy a Csillagok háborúja, az Indiana Jones, a Jurassic Park és a Szomszédok című teleregény ihlette az alkotókat.

    0:40-nél a tag úgy néz ki, mint egy viktoriánus drag-queen sminkelés közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *