0

Heti tévé- és streaming-premierek

TÉVÉPREMIER

Tóth Barnabás (Újratervezés, Susotázs) Oscar-shortlistig jutó alkotása, az Akik maradtak annyi fesztiválsiker és mozivetítés után a tévében is landol: május 17-én, azaz HOLNAP 21.15-től a Duna TV-n látható! Az intim hangulatú, érzékeny filmről kritikánk itt olvasható.

Fontos témákról, többek között a hatalmi helyzettel való visszaélésről szól Szabó Szonja Vércsék című új rövidfilmje, amely rendhagyó módon azonnal szabadon elérhetővé válik az interneten. A Vércsék egyszerre ifjúsági film, női film és sportfilm: olyan minőségi tartalom, amely elgondolkodtató témákat mutat be a kamaszkorú nézőknek, ugyanakkor a felnőttek számára is meghatározó filmélményt nyújt. Igazi lányok igazi problémáiról szól, kerülve az idealizált ábrázolásmódot. A Vércsék mától lesz elérhető az RTL MOST kínálatában.

VOD

Május 12-től már elérhető amerikai VOD-tékákban Tom Hardy régóta csendben készülő új filmje, a Capone. A korábban Fonzo cím alatt futott projekt rendezője, Josh Trank karrierje anno ígéretesen indult Az erő krónikájával, aztán botrányosan befürdött a Fantasztikus négyessel, s láthatóan bizonyítani szeretne. Az Al Capone időskorára koncentráló alkotásban Hardy mellett feltűnik Linda Cardellini, Noel Fisher, Jack Lowden, Matt Dillon és Kyle MacLachlan is, előzetese pedig itt megnézhető:

A Warner úgy döntött, hogy animációs Scooby-rebootjukat május 15-től elérhetővé teszik. A filmet a műfajban rutinos Tony Cervone rendezte, a szinkronhangok között pedig ott van Will Forte, Zac Efron, Amanda Seyfried és Mark Wahlberg. Előzetes:

Élősködők (Parasites) (16) 132 perc – Holnaptól

HBO GO

Aurora (12+) 106 perc – Holnaptól

Bárkák vagyunk (We Are Boats) (18+) 108 perc – Holnaptól

Fájdalom és dicsőség (Dolor y gloria) (16) 120 perc – Holnaptól

NETFLIX

A másik Missy (The Wrong Missy) (13+) 89 perc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *