4

Comic Con hír- és trailercsokor

A Comic Con menetrendje magyarul itt olvasható.

SPOILER: A Predator tegnap tartott egyórás panelján Shane Black rendező elmondta, hogy a gyilkos faj bizonyos egyedei az eltelt idő során egyszerűen evolválódtak, és egymás ellen is harcolnak (amin az előzetes alapján Olivia Munn karaktere jól meg is lepődik). Tehát a slusszpoén nem emberi DNS-ügyeskedés eredménye. Black megjegyezte azt is, hogy az új film ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a korábbiak, sőt az AvP-mozikat is megtörténtnek veszi. Utalás most nem lesz az Alienre, de a rendező hozzátette, hogy az AvP amúgy szerinte nem halott ötlet. Szóba került az is, mennyire lesz vicces a film, a szereplők és a rendező szerint rendesen, de nem bántóan vagy parodisztikusan.
John Davis producer egy interjúban elmondta, hogy a finálé megágyaz a folytatásnak, és a Predatorból akár egy új trilógia is kikerekedhet (Variety)

A Holló-remake premierdátumát törölte a naptárból a Sony, ezzel tényleg széthullott a projekt. (Screenrant)

Numan Acar csatlakozott a Spider-Man: Far From Home szereplőgárdájához. Elképzelhető, hogy Kaméleont fogja alakítani. (Ign)

Megvan a Joaquin Phoenix-Scorsese-féle Joker-film hivatalos címe és bemutatódátuma: Joker, 2019. október 4. (Screenrant)

Ellentétben sok pletykával Zack Snyder nem készíti titokban Az Igazság Ligájának alternatív verzióját, sőt, a végül bemutatott filmet nem is látta. (Wall Street Journal)

A Comcast hivatalosan is visszalépett a Fox-vásártól, ami így valószínűleg tényleg a Disney-é lesz. Helyette a brit Sky sportcsatornát vennék inkább meg. (Slashfilm)

Rejtélyes ízelítő és egy elég fantáziátlan banner érkezett a jövőre bemutatkozó Godzilla: King Of Monstershez. Tolják a víruskampányt rendesen.

The Clone Wars: igen, jól látod, folytatódik az animációs sorozat.

Boy Erased: Joel Edgerton Az ajándék után újabb filmet rendez.

Robin Hood: új előzetes az aktuális újragondoláshoz.

Assassination Nation: véres előzetes, az operatőr Rév Marcell.

Overlord: JJ. Abrams-szel most visszarepülünk a normandiai partraszállásig. Cloverfield 4?…

Az első képek a Crown sorozat jövő év elején érkező harmadik évadából. Színészcsere a láthatáron: Elizabeth Olivia Colman, Mary Helena Bonham Carter, utóbbi férje Ben Daniels lesz.

4 komment

  1. Miért kell még egy Robin Hood feldolgozás? Az előző még csak 8 éve volt? Várhattak volna még legalább egy évtizedet, hogy elfelejtsük azt a borzalmat. Helyette kapunk még egy rossz filmet. Vagy csak nekem néz ki gagyinak?
    A Kevin Costneres még mindig számomra az etalon és még ma is megállja a helyét, főleg a directors cut, mivel Alan Rickman nagy színész. A 1973-as is klasszikus, de azt tönkretette Mel Brooks, de nagyon. A fuszeklik fejedelme jut eszembe róla minden 10. percben :D.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *