10

SURVIVE

0rdjOlvastátok Koimbra hétfői bejegyzését lejjebb, miszerint egy időre szünetelteti a blogolást itt, a FilmDroidon. A sok reakció, biztatás és kérés nyomán úgy gondoltuk, megpróbáljuk valahogy mégis folytatni. Az elmúlt majd’ tíz év színvonala és történelme kötelez minket – na meg a jó öreg Robert Downey Jr. itt, a bal oldalon. 😉

Nem tudom még, milyen hangvétellel, milyen rendszerességgel, de lesznek posztok, ez bizonyos; már alakul egy csapat, hogy megoszthassuk a feladatokat.

Ám hogy minél többet adhassunk, mi is kérünk: ha olvasó vagy, kövess, kommentelj és lájkolj minket, hogy érezzük, törődsz velünk! Ha pedig írnál is a Droidra, örömmel fogadjuk szándékodat; feltétlenül írj pár sort e-mail címünkre: filmdroid.blog@gmail.com!

Nikodémus

10 komment

  1. Ez felettébb jó ötlet volt kedves Nikodemus! Nem a témához kapcsolódik, de nem akartok véletlen átállni Disqus kommentfelületre? Sokkal több kommentet generálna, mint a mostani felület, ami felett már igencsak eljárt az idő. Néha több idő bejelentkezni, mint maga a hozzászólás begépelése.

  2. hajrá!
    kitartóan olvasom a blogot!
    Koimbrának meg minden jót kívánok, remélem visszatér ő is hamarosan!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *